Stop Op I Tide-Mand

fre18okt20:0020:00 Stop Op I Tide-Mand

Om arrangementet

Stop Op I Tide-Mand er et band, som aldrig stopper og spiller nu i Portalen for 15 år i træk.

Bandet består af 6 “drenge”, som er sig sine musikalske rødder bevidst, “rødder”,  som går tilbage til 50´erne, 60´erne og 70érnes swingende og rockende rytmer. Alle bandets medlemmer har spillet og sunget sig gennem livet , såvel i utallige bands eller som solister.

De sidste 15 år har bandet holdt sammen og har udviklet sig til måske “Sydkystens” mest kendte og velspillende band med teater- og musikhus “Portalen” som det musikalske midtpunkt. Årligt samler Stop op i Tide-mand hundredvis af publikummer til arrangementet “Stegt flæsk og Persillesovs garneret med Stop Op I Tidemand” i Portalen, hvor show, humor og musik går op i en højere enhed – demo kan ses på bl.a. bandets hjemmeside eller You Tube.

Musikalsk befinder Stop Op I Tide-mand sig bedst i de swingende, rockende, bløde og melodiøse hjørner af musikken på dansk, engelsk og tysk.

Publikum aktiveres med sang og dans, og alt serveres med en humoristisk facon, så en aften med Stop op i Tidemand, er en aften, hvorfra man glad går syngende hjem!

Man kan roligt sige:
Vil du ha´ stemning og fest – “Stop op i Tide… er bedst”!

Madbillet

Køb mad
Go to Top