Jazzscenen

26. august kl. 13.00 – 16.00

Mama Shakers

Mama Shakers kommer på tour i Danmark og det fransk band åbner Jazzcenen for efteråret den 26. august.

Mama Shakers er et ungt band, som spiller blues, jazz og swing fra 1920 til 1930erne på en sprudlende og underholdende måde med dans og flerstemmig sang. Bandet er inspireret af de mange amerikanske jug- og washboard-bands, der gav den gas i de brølende tyvere.

Bandet blev grundlagt i 2016 af den svenskfødte trompetist og vaskebrætspiller Angela Strandberg, som nu er bosat i Paris.

Mama Shakers har givet koncerter i Frankrig og turneret i mange andre europæiske lande. Det har vundet flere priser og desuden udgivet to albums.

2. september kl. 13.00 – 16.00

Paul Harrison Band

Paul Harrison Band har været storleverandør af jazz i international klasse lige siden det så dagens lys i 1998. Dermed kan Paul Harrison fejre 25 års jubilæum som kapelmester i 2023 for sit mangfoldige band. Og som altid stiller han med et professionelt, engageret og humoristisk team af dygtige populære musikere, der vil publikum og hinanden.

Der serveres alt fra medrivende up-tempo numre til smukke ballader, i tæt samspil, stramme arrangementer og solopræstationer fra hele holdet.

Repertoiret er bemærkelsesværdigt og bredt, med traditionelle klassikere og mange atypiske numre for genren. Det hele skydes af i stor variation i jazzens rytmiske stilarter; Revival, Swing, Ragtime, Traditional, Dixieland, New Orleans, Spirituals, Blues, Gipsy etc.

Line Up: Harrison, Carlsson, Stausbøl, Chain, Williams, Mikkel Find, Antonio.