NYD MADEN I PORTALEN
Forpagteren af Café Portalen, kokken Jesper Henriksen og hans crew, sørger for at du altid kan få stillet sulten og tørsten ved Portalens arrangementer.
Ved aftenarrangementerne kan du vælge mellem den populære hverdagsret til kr. 95,- eller buffet/3-retters til kr. 245,-.
Billetter til hverdagsretten, der serveres efter cafeteria princippet og buffet/3-retters, kan købes i billetkontoret og online på Portalens hjemmeside.
Og om lørdagen, når musikken spiller på jazzscenen, kan du vælge smørrebrød eller den populære jazzbuffet med sild, lune retter, ost og hjemmebagt brød med mere til kr. 115,-
CAFÈ PORTALEN
Telefon: 91 85 93 80
Mail: cafe@portalen.dk
ÅBNINGSTIDER
Lørdag kl. 11.00 til 16.00
– samt kl. 16.00 til 20.00 ved arrangementer.
Åbningstider er på forsiden “Om Portalen”.
KONTROLRAPPORT
Hverdagsret
Billetter til hverdagsretten, der serveres 1,5 time før arrangementet og efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og her på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.
Salget af hverdagsretter stopper kl. 22.00 dagen før arrangementet.
Menuen på hverdagsretterne skifter hver uge – menuerne er:
Uge 3 – fra 13/1: Herregårds bøf med bearnaise og stegte kartofler
Uge 4 – fra 20/1: Skipperslabskovs med smør og purløg
Uge 5 – fra 27/1: Helstegt skinkesteg med Dijon creme kartofler og garniture
Uge 6 – fra 3/2: Brasieret grisekæber med mos og urter
Uge 7 – fra 10/2: Stegt kyllingebryst med creme carry sauce og ris
Uge 8 – fra 17/2: Helstegt kamsteg med hjemmelavet rødkål og surt
Uge 9 – fra 24/2: Wienerschnitzel med det hele
Uge 10 – fra 3/3: Krebinet med stuvede grøntsager
Uge 11 – fra 10/3: Helstegt oksefilet med bearnaisesauce og garniture
Uge 12 – fra 17/3: Peber hakkebøffer med sprøde kartoflern
Uge 13 – fra 24/3: Frikadeller med rødkålssalat
Uge 14 – fra 31/3: Vikinge køller med slaw og kartolfer samt sky sauce
Uge 15 – fra 7/4: Forloren hare med det hele
Uge 16 – fra 14/4: Lagsagne med salat og friskbagt brød
Uge 17 – fra 21/4: Karbonader med stuved kål og kartofler
Uge 18 – fra 28/4: Mørbrad gryde med mos
Uge 19 – fra 5/5: Beuf Bourgogne med garniture
Uge 20 – fra 12/5: Kåldolmer med nye kartofler og sauce
Uge 21 – fra 19/5: Beuf saute stroganoff
Uge 22 – fra 26/5: Helstegt svinemørbrad med bearnaisesauce og provence kartofler
Uge 23 – fra 2/6: Helstegt svinemørbrad med bearnaisesauce og provence kartofler
Pris kr. 95,- (ex. gebyr)
– – –
Koncertbuffet
SERVERES FRA 2 TIMER FØR ARRANGEMENTET
Koncertbuffet kan købes i billetkontoret og online på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.
Ved få bestillinger vil der blive serveret en lækker 3-retters i stedet for buffet.
På buffeten finder du altid:
- Dagens suppe
- Varmrøget laks
- Hvidløgsstegte tigerrejer
- 2 slags stege m/ tilhørende saucer
- Flødekartofler
- Stor salatbar m. diverse dressinger
- Dessert / kage m. et udvalg af frugter
- Brød og smør
- Derudover vil buffeten også byde på små overraskelser fra kokken
Pris kr. 245,- (ex. gebyr)
– – –
Jazzbuffet
KAN KØBES LØRDAG FRA KL. 12.00 FØR JAZZKONCERTERNE
Pris kr. 115,-
Den klassiske frokostbuffet købes på dagen.
– – –
Julebuffet
KAN KØBES OG BESTILLET TIL DATOERNE: 6/12-25 og 12/12-25.
SERVERES FRA 2 TIMER FØR ARRANGEMENT.
- Marineret sild m/ karrydressing
- Kryddersild m/ løg og kapers
- Stegte sild
- Varmrøget laks m/ blåmuslinger og dildcreme
- Fiskefilet m/ remoulade og citron
- Skawbo rejer m/ dild, mayonnaise og kogte æg
- Hønsesalat m/ svampe og bacon
- Roastbeef m/ pickles og peberrod
- Andesteg m/ hjemmelavet rødkål
- Flæskesteg m/ surt
- Stegt julemedister med sennep og grønlangkål
- Juleflæsk med lune æblebåde
- Helstegt benskinke glaseret m. sennep, serveret m. grønlangkål
- Bagt kalveleverpostej med svampe
- Oste-favoritter med juleknas og nødder
- Ris a la mande med lun kirsebærsauce
- Brød og smør
Kuvertpris kr. 325,- (ex. gebyr)
Kan købes i billetkontoret og online på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.