NYD MADEN I PORTALEN

Forpagteren af Café Portalen, kokken Jesper Henriksen og hans crew, sørger for at du altid kan få stillet sulten og tørsten ved Portalens arrangementer.

Ved aftenarrangementerne kan du vælge mellem den populære hverdagsret til kr. 95,- eller buffet/3-retters til kr. 245,-.

Billetter til hverdagsretten, der serveres efter cafeteria princippet og buffet/3-retters, kan købes i billetkontoret og online på Portalens hjemmeside.

Og om lørdagen, når musikken spiller på jazzscenen, kan du vælge smørrebrød eller den populære jazzbuffet med sild, lune retter, ost og hjemmebagt brød med mere til kr. 115,-

CAFÈ PORTALEN

Telefon: 91 85 93 80
Mail: cafe@portalen.dk

ÅBNINGSTIDER

Lørdag kl. 11.00 til 16.00
– samt kl. 16.00 til 20.00 ved arrangementer.
Åbningstider er på forsiden “Om Portalen”.

Hverdagsret

Billetter til hverdagsretten, der serveres 1,5 time før arrangementet og efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og her på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.

Salget af hverdagsretter stopper kl. 22.00 dagen før arrangementet.

Menuen på hverdagsretterne skifter hver uge – menuerne er:


Uge 36 – fra 2/9: Culottesteg med bearnaise, bønner og ristede kartofler
Uge 37 – fra 9/9: Wienerschitzel (skinke) – med alt det klassiske der høre til
Uge 38 – fra 16/9: Sprødstegt kyllingebryst med grøntsager og grøn karry gule nudler
Uge 39 – fra 23/9: Rødvinsmarineret svinekam med spidskålssalat og dampede kartofler
Uge 40 – fra 30/9: Lasagne med lækker salat og friskbagt brød
Uge 41 – fra 7/10: Helstegt skinke med mild sennepscreme og grøntsager
Uge 42 – fra 14/10: Forloren hare med dampede ærter surt og sødt og en cremet vildt sauce
Uge 43 – fra 21/10: Sprødstegt flæskesteg med hjemmelavet rødkål og kartofler
Uge 44 – fra 28/10: Helstegt kalkunbryst med dampede kartofler og grøntsager hetil en piment creme
Uge 45 – fra 4/11: Store frikadeller med rødkålssalat kartofler samt sauce
Uge 46 – fra 11/11: Braiseret kalve cuvette med timians sauce og stegte kartofler
Uge 47– fra 18/11: Go gammeldags Hakkebøf med det hele
Uge 48 – fra 25/11: Flanksteak med bordelaise og trøffel kartoffelmos
Uge 49 – fra 2/12: Skinke schnitzel med paprikasauce ristede kartofler og garniture
Uge 50 – fra 9/12: Dansk kylling med surt og kartofler

Pris kr. 95,-  (ex. gebyr)

– – –

Koncertbuffet

SERVERES FRA 2 TIMER FØR ARRANGEMENTET

Koncertbuffet kan købes i billetkontoret og online på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.

Ved få bestillinger vil der blive serveret en lækker 3-retters i stedet for buffet.

På buffeten finder du altid:

  • Dagens suppe
  • Varmrøget laks
  • Hvidløgsstegte tigerrejer
  • 2 slags stege m/ tilhørende saucer
  • Flødekartofler
  • Stor salatbar m. diverse dressinger
  • Dessert / kage m. et udvalg af frugter
  • Brød og smør
  • Derudover vil buffeten også byde på små overraskelser fra kokken

Pris kr. 245,-  (ex. gebyr)

– – –

Jazzbuffet

KAN KØBES LØRDAG FRA KL. 12.00 FØR JAZZKONCERTERNE

Pris kr. 115,-

Den klassiske frokostbuffet købes på dagen.

– – –

Julebuffet 2024

KAN KØBES OG BESTILLET TIL DATOERNE: 29/11, 30/11 og 13/12.
SERVERES FRA 2 TIMER FØR ARRANGEMENT (DEN 29/11 ER DET 2,5 TIME FØR ARRANGEMENT).

  • Marineret sild m/ karrydressing
  • Kryddersild m/ løg og kapers
  • Stegte sild
  • Varmrøget laks m/ blåmuslinger og dildcreme
  • Fiskefilet m/ remoulade og citron
  • Skawbo rejer m/ dild, mayonnaise og kogte æg
  • Hønsesalat m/ svampe og bacon
  • Roastbeef m/ pickles og peberrod
  • Andesteg m/ hjemmelavet rødkål
  • Flæskesteg m/ surt
  • Stegt julemedister med sennep og grønlangkål
  • Juleflæsk med lune æblebåde
  • Helstegt benskinke glaseret m. sennep, serveret m. grønlangkål
  • Bagt kalveleverpostej med svampe
  • Oste-favoritter med juleknas og nødder
  • Ris a la mande med lun kirsebærsauce
  • Brød og smør

Kuvertpris kr. 325,-  (ex. gebyr)

Kan købes i billetkontoret og online på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.