
NYD MADEN I PORTALEN
Forpagteren af Café Portalen, kokken Jesper Henriksen og hans crew, sørger for at du altid kan få stillet sulten og tørsten i Portalens åbningstid.
I dagtimerne byder de på smørrebrød, sandwich og lignende, og i forbindelse med aftenarrangementerne kan du vælge mellem den populære hverdagsret til 70 kr. eller den store koncerbuffet til 225 kr.
Billetter til hverdagsretten, der serveres efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og på Portalens hjemmeside, mens bordbestilling til koncertbuffet’en foregår direkte hos Café Portalen på tlf. 43 97 83 97.
Og om lørdagen, når musikken spiller på jazzscenen, kan du vælge smørrebrød eller den populære jazzbuffet med sild, lune retter, ost og hjemmebagt brød med mere til 89 kr.
ÅBNINGSTIDER
Tirsdag – Fredag kl. 12.00 – 17.00
Lørdag kl. 12.00 – 17.00
samt ved hvert arrangement
SE KONTROLRAPPORT
Hverdagsret
Billetter til hverdagsretten, der serveres kl. 18.30 efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og her på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.
Salget af hverdagsretter stopper kl. 22.00 dagen før arrangementet.
Celtic Food
Til de keltiske koncerter serverer Café Portalen inden koncerten ”Celtic Food & Beer” – en portion mad efter traditionelle skotske og irske opskrifter samt en lille fadøl. Pris 70 kr.
Madbilletter kan købes i Portalens Billetkontor samt på www.portalen.dk. Madbilletter skal købes senest dagen før koncerten.
Koncertbuffet
SERVERES FRA KL. 18.00
På buffeten finder du altid:
- Dagens suppe
- Varmrøget laks
- Hvidløgsstegte tigerrejer
- 2 slags stege m/ tilhørende saucer
- Flødekartofler
- Stor salatbar m. diverse dressinger
- Dessert / kage m. et udvalg af frugter
- Brød og smør
- Derudover vil buffeten også byde på små overraskelser fra kokken
Pris 225 kr.
Bordbestilling hos Café Portalen på tlf. 43 97 83 97
Julebuffet 2022
Marineret sild m/ karrydressing
Kryddersild m/ løg og kapers
Stegte sild
Sild, brød og smør står klar på bordet ved ankomst
Varmrøget laks
m/ blåmuslinger og dildcreme
Fiskefilet m/ remoulade og citron
Skawbo rejer m/ dild, mayonnaise og kogte æg
Hønsesalat m/ svampe og bacon
Roastbeef m/ pickles og peberrod
Andesteg m/ hjemmelavet rødkål
Flæskesteg m/ surt
Stegt julemedister med sennep og grønlangkål
Juleflæsk med lune æblebåde
Helstegt benskinke glaseret m. sennep, serveret m. grønlangkål
Bagt kalveleverpostej med svampe
Oste-favoritter med juleknas og nødder
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
Brød og smør
Kuvertpris 250 kr.
Bordbestilling i Portalens billetkontor på tlf 43 97 83 00