NYD MADEN I PORTALEN

Forpagteren af Café Portalen, kokken Jesper Henriksen og hans crew, sørger for at du altid kan få stillet sulten og tørsten i Portalens åbningstid.

I dagtimerne byder de på smørrebrød, sandwich og lignende, og i forbindelse med aftenarrangementerne kan du vælge mellem den populære hverdagsret til 70 kr. eller den store koncerbuffet til 225 kr.

Billetter til hverdagsretten, der serveres efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og på Portalens hjemmeside, mens bordbestilling til koncertbuffet’en foregår direkte hos Café Portalen på tlf. 43 97 83 97.

Og om lørdagen, når musikken spiller på jazzscenen, kan du vælge smørrebrød eller den populære jazzbuffet med sild, lune retter, ost og hjemmebagt brød med mere til 89 kr.

BORDBESTILLING

Telefon 43 97 83 97

Mail: cafe@portalen.dk

ÅBNINGSTIDER

Tirsdag – Fredag kl. 12.00 – 17.00

Lørdag kl. 12.00 – 17.00

samt ved hvert arrangement

Hverdagsret

Billetter til hverdagsretten, der serveres kl. 18.30 efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og her på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.

Salget af hverdagsretter stopper kl. 22.00 dagen før arrangementet.

Celtic Food

Til de keltiske koncerter serverer Café Portalen inden koncerten ”Celtic Food & Beer” – en portion mad efter traditionelle skotske og irske opskrifter samt en lille fadøl. Pris 70 kr.

Madbilletter kan købes i Portalens Billetkontor samt på www.portalen.dk. Madbilletter skal købes senest dagen før koncerten.

Koncertbuffet

SERVERES FRA KL. 18.00

På buffeten finder du altid:

  • Dagens suppe
  • Varmrøget laks
  • Hvidløgsstegte tigerrejer
  • 2 slags stege m/ tilhørende saucer
  • Flødekartofler
  • Stor salatbar m. diverse dressinger
  • Dessert / kage m. et udvalg af frugter
  • Brød og smør
  • Derudover vil buffeten også byde på små overraskelser fra kokken

Pris 225 kr.

Bordbestilling hos Café Portalen på tlf. 43 97 83 97

Julebuffet 2022

Marineret sild m/ karrydressing

Kryddersild m/ løg og kapers

Stegte sild

Sild, brød og smør står klar på bordet ved ankomst

Varmrøget laks

m/ blåmuslinger og dildcreme

Fiskefilet m/ remoulade og citron

Skawbo rejer m/ dild, mayonnaise og kogte æg

Hønsesalat m/ svampe og bacon

Roastbeef m/ pickles og peberrod

Andesteg m/ hjemmelavet rødkål

Flæskesteg m/ surt

Stegt julemedister med sennep og grønlangkål

Juleflæsk med lune æblebåde

Helstegt benskinke glaseret m. sennep, serveret m. grønlangkål

Bagt kalveleverpostej med svampe

Oste-favoritter med juleknas og nødder

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Brød og smør

Kuvertpris 250 kr.

Bordbestilling i Portalens billetkontor på tlf 43 97 83 00