
NYD MADEN I PORTALEN
Café Portalen, sørger for at du altid kan få stillet sulten og tørsten ved Portalens arrangementer.
Ved aftenarrangementerne kan du vælge mellem den populære hverdagsret til kr. 95,- eller buffet/3-retters til kr. 245,-.
Billetter til hverdagsretten, der serveres efter cafeteria princippet og buffet/3-retters, kan købes i billetkontoret og online på Portalens hjemmeside.
Og om lørdagen, når musikken spiller på jazzscenen, kan du vælge smørrebrød eller den populære jazzbuffet med sild, lune retter, ost og hjemmebagt brød med mere til kr. 115,-
CAFÈ PORTALEN
Telefon:
Mail: cafe@portalen.dk
ÅBNINGSTIDER
Lørdag kl. 11.00 til 16.00
– samt kl. 16.00 til 20.00 ved arrangementer.
Åbningstider er på forsiden “Om Portalen”.
KONTROLRAPPORT
Hverdagsret
Billetter til hverdagsretten, der serveres 1,5 time før arrangementet og efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og her på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.
Salget af hverdagsretter stopper kl. 22.00 dagen før arrangementet.
Menuen på hverdagsretterne skifter hver uge. Hverdagretter for efteråret bliver opdateret i august måned.
Pris kr. 95,- (ex. gebyr)
– – –
Koncertbuffet
SERVERES FRA 2 TIMER FØR ARRANGEMENTET
Koncertbuffet kan købes i billetkontoret og online på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.
Ved få bestillinger vil der blive serveret en lækker 3-retters i stedet for buffet.
På buffeten finder du altid:
- Dagens suppe
- Varmrøget laks
- Hvidløgsstegte tigerrejer
- 2 slags stege m/ tilhørende saucer
- Flødekartofler
- Stor salatbar m. diverse dressinger
- Dessert / kage m. et udvalg af frugter
- Brød og smør
- Derudover vil buffeten også byde på små overraskelser fra kokken
Pris kr. 245,- (ex. gebyr)
– – –
Jazzbuffet
KAN KØBES LØRDAG FRA KL. 12.00 FØR JAZZKONCERTERNE
Pris kr. 115,-
Den klassiske frokostbuffet købes på dagen.
– – –
Julebuffet
KAN KØBES OG BESTILLET TIL DATOERNE: 5/12-25, 6/12-25 og 12/12-25.
SERVERES 2 TIMER FØR ARRANGEMENT.
- Marineret sild m/ karrydressing
- Kryddersild m/ løg og kapers
- Stegte sild
- Varmrøget laks m/ blåmuslinger og dildcreme
- Fiskefilet m/ remoulade og citron
- Skawbo rejer m/ dild, mayonnaise og kogte æg
- Hønsesalat m/ svampe og bacon
- Roastbeef m/ pickles og peberrod
- Andesteg m/ hjemmelavet rødkål
- Flæskesteg m/ surt
- Stegt julemedister med sennep og grønlangkål
- Juleflæsk med lune æblebåde
- Helstegt benskinke glaseret m. sennep, serveret m. grønlangkål
- Bagt kalveleverpostej med svampe
- Oste-favoritter med juleknas og nødder
- Ris a la mande med lun kirsebærsauce
- Brød og smør
Kuvertpris kr. 325,- (ex. gebyr)
Kan købes i billetkontoret og online på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.