Sofie Lassen Kahlke

ons18sep19:0019:00 Sofie Lassen Kahlke

Om arrangementet

Sofie Lassen Kahlke – Fra Skuespiller Til Forfatter

Sofie Lassen Kahlke – en af Danmarks mest elskede personligheder fortæller hun om sit liv og rejsen som skuespiller til forfatter – og om livet som kvinde i 40’erne på godt og ondt, og alt det der følger med – taler om hvad der egentlig gør hende lykkelig?

Med bøgerne “RAMT – 39 snart 40” og den anmelderroste krimiroman “Adams Arv” – vil Sofie fortælle om inspirationen til bøgerne og fremtiden.

Sofie Lassen-Kahlkehar haft en imponerende karriere både på film, tv og teater. Hendes folkelige gennembrud kom i rollen som Anja i de populære Anja og Viktor-film. Men hendes talent og alsidighed strækker sig langt ud over den rolle.

Udover sin succes som forfatter og Anja og Viktor-filmene har Sofie Lassen-Kahlke medvirket i en bred vifte af danske film, tv-programmer og teaterforestillinger. Hun har været vært for “Dansk Melodi Grand Prix”, og hun har også markeret sig i comedyverdenen som en del af “Live fra Bremen” og “City Singler”. Hendes evne til at levere humor og charme har gjort hende til en publikumsfavorit.Sofie Lassen-Kahlke har også vist sit talent på dansegulvet, da hun i 2017 vandt “Vild med Dans” sammen med sin partner Michael Olesen. 

Billetter kan kun købes online via liveoplev.dk

Arrangør: LiveOplev

Madbillet

Køb mad
Go to Top