Repeatles

lør21sep20:0020:00 Repeatles

Om arrangementet

The No. 1. hits tour september/oktober 2024

Danmarks mest fremtrædende og internationalt anerkendte fortolkere af “The Beatles,” Repeatles, har besluttet at genoptage deres musikalske rejse efter en længere pause forårsaget blandt andet af COVID-19-pandemien. Denne gang er Repeatles klar til at tage på en ny koncept turné, og som altid bringer de et spændende tema med sig. Denne gang er det “The No. 1 Hits.” 

Temaet er en hyldest til det ikoniske Beatles-compilation album, der blev udgivet den 13. november 2000 og indeholdt intet mindre end 27 klassikere. Alle disse 27 store sange opnåede en førsteplads enten i Storbritannien eller i USA i perioden fra 1962 til 1970.

De store sange vil blive komplementeret af et imponerende lysshow og visuelle effekter, som Repeatles’ dygtige lysdesigner, Kristian Holst Olsen, har skabt specielt til denne “No. 1 Hits” turné. 

Repeatles har opnået international anerkendelse og har i de seneste årtier turneret i hele Europa med deres Beatles-koncepter. I 2007 gav bandet en mindeværdig optræden, hvor de spillede hele Sgt. Pepper-albummet live på det legendariske ‘The Cavern Club’ i Liverpool. 
Derudover har de flere gange opført The Beatles’ ikoniske tagkoncert på toppe af diverse bygninger. Første gang var i Kolding i 2009 foran et publikum på 7000 personer, og igen i Hvidovre i 2019 foran 5000 tilskuere. 
I 2009 udgav Repeatles en live-koncert-DVD i forbindelse med jubilæet for udgivelsen af albummet ‘Abbey Road,’ som fyldte 40 år.

Repeatles er:
Peter Smith: vokal / guitar
Brian Jensen: vokal / guitar
Robert Mulder: bas / vokal
Asger Ahn: keyboards / vokal
Karsten Mansa: trommer

Madbillet

Køb mad
Go to Top