Kandis

fre01nov20:0020:00 Kandis

Om arrangementet

35 ÅRS JUBILÆUMSTUR

KANDIS har i januar måned 2024 fejret deres 35 års Jubilæum med en række koncerter rundt i landet, med stor succes. Dette gentages i oktober måned på en række udvalgte koncert steder. Her vil publikum få lejlighed til at høre alle de største KANDIS hits gennem tiden, knyttet sammen med anekdoter og sjove historier fra en fantastisk karriere sunget og fortalt af frontmanden i KANDIS Johnny Hansen, som sammen med resten af KANDIS vil give publikum en forrygende oplevelse.

Det vil være med KANDIS på scenen, som med godt humør og musikalsk præcision vil servere en lang række perle hits, som vi alle kender, lige fra gennembrudshittet ”En Lille Ring Af Guld”, Grand Prix hittet ”Lonnie Fra Berlin” til  ”Det´ Dit Navn” og mange andre hits, som alle har været med i toppen af diverse hitlister gennem de sidste 35 år. Alle sange som er blevet en del af alle danskeres musikalske DNA. 

Af samme årsag er KANDIS også det bedst sælgende orkester herhjemme med flest modtagne Guld og Platin Plader og mange andre flotte hædersbevisninger gennem tiden, som vidner om den kæmpestore popularitet dette helt fantastiske orkester besidder og har.

KANDIS har også gennem hele karrieren været det orkester med den længste tourné, som aldrig har været afbrudt og derfor er KANDIS også med rette blevet kaldt ”Rejsende I Livsglæde”.

Så det bliver et helt overflødighedshorn af gode KANDIS sange, festligt serveret for publikum, som kan glæde sig, når KANDIS indtager scenen til et show af ca. 2 X 60 MIN´s varighed.

I 2024 er KANDIS følgende:        
Johnny Hansen – lead vokal og guitar Ole Svendsen – bas og vokal Jens Erik Jensen – keyboards og vokal Frank Thøgersen – trommer og vokal Mads Hyldahl – lead guitar og vokal.

KANDIS JUBILÆUMSKONCERTER kan i efteråret 2024 opleves her:
Tirsdag den 29. oktober 2024 – SKRAAEN I NORDKRAFT, AALBORG
Onsdag den 30. oktober 2024 – KULTURHUSET, SKANDERBORG
Torsdag den 31. oktober 2024 – KULTURCENTER, SKIVE 
Fredag den 1. november 2024 – PORTALEN, GREVE
Lørdag den 2. november 2024 – TBA
Alle koncerter er siddekoncerter.

Arrangør: MusikEvent

Madbillet

Køb mad
Go to Top