Greve Business Awards 2024

tor26sep17:0017:00 Greve Business Awards 2024

Om arrangementet

Greve Business Awards vender tilbage med et brag torsdag den 26. september 2024 kl. 18.00-24.00 i Portalen i Greve. 

Vær med til at hylde Greves erhvervsliv under gallalignende forhold med rød løber, selfievæg, presse, middag og musik.  

Aftenen åbnes af Greves borgmester, Pernille Beckmann, inden Morten Resen som konferencier gelejder dig igennem inspirerende oplæg, underholdende og musikalske oplæg og prisoverrækkelser til lokale virksomheder. 

Billetten inkluderer entré, velkomstdrink, en lækker middag med to glas vin/øl/vand til samt kaffe og avec. Ved ønske om vegetarisk eller vegansk menu og/eller oplysning om allergier sender du bare en mail til ErhvervsCentret Greve på mail: ec@greve.dk eller telefon 21 63 59 03. 

Der er mulighed for at købe unummererede billetter. Pladserne er fordelt ud på runde borde med plads til 8 personer ved hvert bord. 

• Unummerede siddepladser, hvor du kan sætte dig med ledsagere ved de borde, som ikke er reserverede. Dørene åbner kl. 17.00 og lukker ved arrangementets start kl. 18.00.
• Ønsker du at sidde sammen med dine venner/familie, anbefales det, at I køber billetterne samlet og ikke hver for sig. 
• Det er muligt at booke et helt bord ved at købe 10 billetter samlet.

• Greve Erhvervspris” er blevet uddelt til en lokal virksomhed i Greve Kommune siden 1992. De seneste år er fire nye priser kommet til: ”Greve Iværksætterpris”, ”Greve Miljøpris”, ”Greve Uddannelsespris” og ”Greve CSR-pris”. 

Priserne overrækkes af borgmester Pernille Beckmann og repræsentanter fra de lokale sponsorer. 

Kom med til en stor aften for det lokale erhvervsliv, hvor de nominerede bliver hyldet for den store arbejdsindsats, de har præsteret. 

Arrangør: Greve Kommune

Billetter kan kun købes online.

Go to Top