George Michael Celebration

fre06okt20:0020:00 George Michael Celebration

Om arrangementet

Denne koncert med den dygtige Steve Mitchell fra England, som George Michael er den eneste ud af tre som spilles i Danmark, i 2023. Steve ER tæt på at lyde som George Michael – lyt selv. George Michael Celebration 60 år er i anledning af George Michael ville være fyldt 60 år i juni ’23. Fans fejrer sammen til George Michael’s største sange. Klar til hits, dans og cocktails Tropicana Style.

Kom og hør hits på hits som Club Tropicana, Careless Whispers, Everything she wants, Fastlove, A different Corner m.fl. Et stort bagkatalog til en uforglemmelig aften for en uforglemmelig mand. Som et ekstra plus kan du opleve Steve Mitchell med Linda Andrews som gæstesanger, og på kor. Denne George Michael Celebration er et MUST for alle George Michael fans – ikke så meget snak, men masser af musik og dans. Mindes og fejres Det ramte fans over hele verden hårdt, da den britiske popmusiker, sanger og sangskriver George Michael overraskende døde Juledag i 2016. Året havde allerede kostet store musikere, og tabet af George Michael blev det sidste i rækken af mere eller mindre uventede dødsfald blandt musikere. Samme år døde David Bowie, Leonard Cohen og Prince.

George Michael solgte flere end 85 millioner album på verdensplan, og han havde flere top 10-hits end The Beatles. I 2004 blev George Michael desuden kåret som den absolut mest spillede kunstner i britisk radio over en periode på 20 år (1984-2004). Otte store stadionkoncerter i Danmark er for længst gået over i historien, men George Michael er langt fra glemt. Steve Mitchell er en fantastisk George Michael, og lever af at spille de fantastiske sange vi alle elsker. Med på bas er Dave West, som har spillet med George Michael og WHAM. De kommer som fuldt liveband.

Husk dansesko’ene. Linda Andrews (X-Factor, Gospelsanger, Solist).

Vokal: Steve Mitchell / Linda Andrews – korpiger, Bas: Dave West UK – spillet med WHAM / George Michael, Trommer. , Percussion, Keyboards, Guitar, Saxofon. 9 bands orkester.

Madbillet

køb mad
Go to Top