George Michael Celebration

fre11okt20:0020:00 George Michael Celebration

Om arrangementet

George Michael Celebration – Make it Big 40

Efter en fantastisk koncert med mere end 1100 George Michael fans ved efterårets koncert i 2023, kommer Steve Mitchell og det fantastiske band tilbage til Portalen.

Denne koncert med den dygtige Steve Mitchell fra England, som synger George Michael er den eneste ud af tre, som spilles i efteråret ’24 i Danmark. Steve ER tæt på at lyde som George Michael – lyt selv.

George Michael Celebration fejrer George Michael og Andrew Ridgeley’s album “Make It Big”, som fylder 40 år, i 2024. Så forvent “Last Christmas”, “Freedom”, Careless Whisper”, Everything She Wants”, “Wake Me Up before You Go-Go” m.fl. 

George Michael Celebration er et MUST for alle George Michael fans – ikke så meget snak, men masser af musik og dans. Klar til hits, dans og cocktails Tropicana Style. Et stort bagkatalog til en uforglemmelig aften for en uforglemmelig mand. Som et ekstra plus kan du opleve Steve Mitchell med Linda Andrews som gæstesanger, og på kor. 

Savnet megastar
George Michael solgte flere end 85 millioner album på verdensplan, og han havde flere top 10-hits end The Beatles. I 2004 blev George Michael desuden kåret som den absolut mest spillede kunstner i britisk radio over en periode på 20 år (1984-2004). Otte store stadionkoncerter i Danmark er for længst gået over i historien, men George Michael er langt fra glemt.

Varm op her med Celebrating George Michael her: https://youtu.be/WN3osWJ1utA

Steve Mitchell her med Different Corner: https://www.youtube.com/watch?v=MQqU0QncVVI

Vokal: Steve Mitchell (UK) / Linda Andrews (X-Factor vinder, Gospelsanger, solist)  : korpiger, Bas: Dave West (UK – (spillet med WHAM / George Michael), og fuldt band.

Arrangør: Star World PR & Concerts

Madbillet

Køb mad
Go to Top