Forced To Mode

ons04jun20:0020:00 Forced To Mode

Om arrangementet

Arrangør: Star World PR & Concerts

Forced To Mode (DE) – The 101 show Live – (Depeche Mode Devotional Tribute)

Den 18. juni 1988 afholdte Depeche Mode deres legendariske 101 koncert på “Music For The Masses Tour” i Rose Bowl Pasadena. Den ikoniske film “101” blev optaget i den forbindelse og er dag kendt som en klassiker blandt musik film, som “The 101 show”.

Over 36 år senere bringer “Verdens bedste Depeche Mode-coverband”  den fantastiske setliste i original rækkefølge, og med den typiske og populære F2M energi og lyd tilbage på scenen. 

Oplev en uforglemmelig aften, som var du med tilbage i 80’erne. Forced To Mode leverer en autentisk og elektrificerende koncertoplevelse. Kom og nyd ikoniske hits som “Black Celebration,” “Strangelove,” og “Never Let Me Down,” genskabt med en passion og præcision som kun verdens bedste Depeche Mode Tribute band –  Forced To Mode kan. Gå ikke glip af denne chance for at genopleve musikken, der definerede en generation!

FORCED TO MODE (D) er i følge Devotees verdens bedste Depeche Mode tributeband, så Devotees får de bedste, i denne store anledning. Siden 2011 har FORCED TO MODE – et band fra Berlin leveret et passioneret show, hvor mange vil mene, at de rammer originalerne så meget man tror det er løgn. En fryd at opleve. Et energisk flot visuelt show, og med Christian og Thomas’s stemmer får du både Dave og Martin’s bedste sange live.

FORCED TO MODE har spillet i Amager bio, Viften, Posten, Skive Theater, Fuglsøcentret, Ringsted og Skive Festival for 1000vis af Devotees m.fl…
Den 4.6 2025 indtager F2M eet af de bedste spillesteder på Sjælland, Portalen, Greve. Dagen efter er det helligdag, så kom og fest med. Der er Afterparty med Depeche Mode DJ’s.  

Så det gælder om at klæde sig i sort, og komme med på en musikalsk tidsrejse som startede i 80’erne for mange – og få en oplevelse du sent vil glemme, og SKAL opleve! 

See you dressed in black…Vær med, når det lyder: “Good Evening, Portalen!” 

Varm op her:
Trailer: Forced To Mode – https://www.youtube.com/watch?v=kYrxcSF_o1I
F2M – Never Let Me Down Again: https://youtu.be/ibMIzk7xriY
F2M – Everything Counts: https://youtu.be/Hiqw6RaE2ak
F2M – I Feel You: https://youtu.be/YZHXvPtphl0

PRESS REVIEWS
„… Depeche Mode cover bands are a dime a dozen but none of them can compete with those lads …“
„… more than just an ordinary cover show – a real high quality tribute …“

BAND
Matthias Kahra – Guitar
Thomas Schernikau – Keyboards
Christian Schottstädt – Main Vocal

Der er mulighed for fællesspisning inden koncerten og der er Afterparty med DM DJ (TBA).

Læs mere om bandet her: https://forcedtomode.de
FB side: https://www.facebook.com/forcedtomode

Madbillet

Køb mad
Go to Top