DURAN DURANIES + ERASURED

fre27sep20:0020:00 DURAN DURANIES + ERASURED

Om arrangementet

Arrangør: Star World PR & Concerts

DURAN DURANIES – Duran Duran Tribute (IT) + ERASURED – Erasure Tribute (UK)

HYLDEST aften til 80’erne – To af 80’ernes største bands live på samme aften – hvor hits’ene er fantastisk mange. Teenageårene med dem her som idoler. WILD BOYS!

Kom og fest – syng med til én uforglemmelig aften i Portalen med festglade jævnaldrende, som elsker 80er lyden fra de kendte herrer i bands’ene Duran Duran og Erasure. 

DURAN DURANIES  – Duran Duran Tribute (IT)
Endelig er lykkedes at hive nok verdens bedste Duran Duran cover band til Portalen, Greve, så der er en helt unik live oplevelse i vente med hits på hits. 

Duran Duranies bringer den fede vibe fra Duran Duran’s funky og atmosfærefyldte lyd helt ud over scenekanten og tvinger dine fødder til at danse som var du “Hungry Like The Wolf “ Duranies bringer en usædvanlig, pulserende atmosfære til enhver scene, med deres utæmmelige passion og musikalske ekspertise. Oplev Duran Duranies, når de fremfører hitnumre som “Rio”, “Notorius”, “Planet Earth” og “Save a Prayer”, “Wild Boys, “A view To A Kill” og mange flere… 

Duran Duranie’s Luca synger med samme power og entusiasme som Le Bon. Han synger med lethed alt fra Durans strålende pophits til deres forrygende rockklassikere og ikke mindst deres glitrende funk. 

Glæd dig til en fantastisk livekoncert med lyd ud over det sædvanlige med en energisk frontmand med en ekstraordinær stemme: luk øjnene, og du vil føle, at du virkelig lytter til SIMON LE BON og band. 

Varm op her:
Save a Prayer: https://youtu.be/PBmMyNNRJQg?si=7m4sx6JNaHMs1DDH
The Chauffeur: https://youtu.be/JAArH1Z-oY4?si=d6gVvU4j4D0__7au

ERASURED – The Ultimate Erasure Tribute ( UK )
I 1995 optrådte Mark på ITV’s “Stars In Their Eyes” som Erasure’s Andy Bell, til universel anerkendelse.

Han mødte Pete i 1996, og parret begyndte at skrive originalt materiale sammen og lancerede samtidig Erasured, som de turnerede rundt med i over ti år. Efter en pause blev Mark og Pete inviteret til at genskabe de seneste arenakoncerter, som Robbie Williams havde lavet med Erasure. Showet var en kæmpe succes, og de begyndte at turnere igen med ny teknologi og nye outfit! Glæd dig til at høre ”Oh L’amour”, ”Sometimes”, ”Ship of Fools”, “ A little Respect”, “Stop” m.fl. 

“Andy Bell” – Vokal – Mark Rodway
“Vince Clarke” – Keyboards – Pete Faint

Varm op her: https://youtu.be/y4mYLAiRbPY

Madbillet

Køb mad
Go to Top