"Children of the Night"

ons19mar19:0019:00 "Children of the Night"

Om arrangementet

Arrangør: Grand Kyiv Ballet

World Premiere by Grand Kyiv Ballet

“Children of the Night” eller på dansk “Nattens børn” er en forestilling med kulisser i gotisk stil og moderne koreografi baseret på ballettens akademiske tradition.

Stykket fortæller historien om mytiske androgyni skabninger. Disse væsener havde engang to par arme og ben og to ansigter på det ene hoved. De troede, at der ikke var nogen i verden, der var smukkere og stærkere end dem, og troede, at de var lig med Gud. Som straf for denne hybris blev de delt i to dele: en mand og en kvinde.

Denne legende om androgyni væsener gav anledning til sætningen “Find din soulmate.” Denne mission er en, som alle mennesker bestræber sig på at udføre. I ”Children of the Night” er menneskeheden allerede splittet. Konsekvensen af ​​denne opdeling i mand og kvinde er et knæk, der symboliserer vores fælles svaghed.

Gennem dette kik trænger fristelser, lidenskaber og negative følelser, der adskiller halvdelene ind. Men ved at udholde prøvelser, kan overvinde udfordringer og nå et højere niveau af forholdet.

Balletten udforsker de fristelser og lidenskaber, der omgiver os, og demonstrerer, hvordan kærlighed kan modstå enhver prøvelse.

Koreografi og iscenesættelse: Oleksandr Abdukarimov.

Musik: Antonio Vivaldi, Max Richter.

Madbillet

Køb mad
Go to Top