AC/DC UK & ZZ TOP Jam

fre08nov20:0020:00 AC/DC UK & ZZ TOP Jam

Om arrangementet

Arrangør: Star World PR & Concerts

AC/DC UK & ZZ TOP Jam live – ROCK N ROLL 80s style

AC/DC & ZZ TOP er på tour, men er drejet langt væk fra Sjælland, så derfor fejrer vi dem med en ONE of a KIND ROCK N ROLL night i Portalen, Greve med det allerbedste tributeband fra England.

Dukken Rosie – ildshow er med, og litervis af iskolde øl og whisky shots vil være klar når de her fantastiske ROCK N’ Roll drenge indtager scenen. Vi ryger tilbage til 80erne, hvor vi blev pjask forelsket i de her to almums fra AC/ DC og ZZ TOP.

ROCK N’ ROLL LOVERS – det her er one of a kind show

Som noget helt særligt denne ene aften fejrer vi to af 80ernes mest succesfulde rock albums. AC/DC UK – vil for første gang i Danmark spille “Back In Black” Live + Greatest Hits & ZZ TOP Jam Live fejrer ”Eliminator” 45 års jubilæum live.

Gør dig klar til den ultimative AC/DC-oplevelse med planetens nok største og bedste AC/DC-tributeband! AC/DC UK er garanter for den perfekte rock-fest, der hylder et af musikhistoriens mest ikoniske bands! Oplev ”Thunderstruck”, ”Back in Black”, ”Whole Lotta Rosie”, ”Highway to Hell”, ”Dirty Deeds”, ”Shoot to Thrill”, ”Shook me all night long” og alle de andre klassiskere i dette sprudlende helaftens-show dedikeret til AC/DC’s imponerende musik!

AC/DC UK er historien om inkarnerede fans, der besluttede sig for at lave verdens mest tro og gennemførte kopi af AC/DC – og slap afsted med det! Gang på gang er bandet kåret som det bedste AC/DC-tributeband i Storbritannien og med hundredevis af koncerter over hele verden, må AC/DC UK siges at være det primære tribute til de australske rocklegender på planeten! Der er tale om en knivskarp gengivelse af både lyd og udseende, som meget få kan gøre efter!

AC/DC UK har opnået, hvad de fleste nok regner for utænkeligt for et tributeband. Sidste år medvirkede de i Hollywood-filmen Expendables 4, hvor de har scener med Sylvester Stallone og Dolph Lundgren og samtidig spillede de en koncert, der blev tv-transmitteret til hele 5. mio. tv-seere i Polen. De har også optrådt på hovedscenen på den legendariske Grasspop-festival lige efter hovednavnet Iron Maiden! 

De har tillige delt scene med rock-superstjerner som Ozzy Osbourne, Marilyn Manson, Judas Priest, Guns n Roses og danske Volbeat! Deres dedikation og eksplosive sceneoptræden er ganske enkelt ikke til at stå for!

Gå ikke glip af suveræne AC/DC UK, når de rammer Portalen for første gang fredag den 8. november 2024.

Varm op her: 
AC/DC UK:
https://youtu.be/exSSFDbIRPc?si=L6O8SKqzwW1y5Z7n

AC/DC UK – LIVE VIDEO-MEDLEY//GRASSPOP 2018:
https://www.youtube.com/watch?v=exSSFDbIRPc&feature=youtu.be

AC/DC UK – HERNING ROCKER LIVE: 
https://www.youtube.com/watch?v=qhgsVqoqOhc

ZZ TOP JAM
Se, der er de coverbands, hvis ambition blot er at spille på den lokale i weekenden, og så er der coverbands som ZZ Top Jam der i år kan fejre 20 års jubilæum. Et band så dedikerede til de hårdtarbejdende og –spillende havenisser fra Houston, at de efterhånden er blevet det tætteste på at spille Texas trioens musik uden decideret at VÆRE dem.

Når d’herrer Søren Madsen (vokal), David Kampmann (guitar), Vit Musil (bas) og Michael Hansen (trommer) – alle fire musikere med mange års erfaring – entrer scenen er det med det erklærede mål at give dig, dig og ikke mindst DIG en uforglemmelig oplevelse. En svedig, sej og swingende fest af format via en lang række klassikere fra forlæggets telefonbogs-tykke bagkatalog.

Spillet af kærlighed, nødvendighed konverteres enhver koncert til en rockoplevelse ”hotter than a Texas Barbecue.” ”The joint was jumpin’ like a cat on hot tin, Lord, I thought the floor was gonna give in…” Som manden sagde. (ZZ Top, “Beerdrinkers And Hellraisers”).

Better get ready til en total legendarisk Rock N’ Roll aften i Greve. 

Varm op her: 
ZZ TOP Jam: https://www.youtube.com/watch?v=xsB0RqPbCV4

Madbillet

Køb mad
Go to Top