Hverdagsret

Billetter til hverdagsretten, der serveres kl. 18.30 efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og her på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.

Salget af hverdagsretter stopper dagen før arrangementet.

 

  1. & 24. januar

Nakkefillet med paprikasauce med pommes saute og garniture

 

  1. januar – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

30., 31. januar & 1. februar

Hakkebøf med bløde løg og skysauce, små kartofler og surt

 

  1. februar

Gammeldags stegt kylling med det hele

 

  1. februar – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

13., 14. & 15. februar

Dejlige Benløse fugle med mos og sylt, hertil kraftig sauce og fonden

 

  1. & 22. februar

Håndfrikadeller med kogte kartofler, hertil stuvede gulerødder og porre

 

27., 28. & 29. februar

Forloren hare med dampede ærter, syltede agurker og syltede tyttebær

 

  1. & 7. marts

Boller i karry med ris og garniture

 

  1. & 13. marts

Smørstegte panerede svinemørbradbøffer med brun sovs, kogte grøntsager og surt

 

  1. marts – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

19., 20. & 21. marts

Spoleben med bagt kartoffel og coleslaw

 

25., 27. & 28. marts

Krebinetter med stuvede grøntsager og kartofler

 

  1. marts – Flamenco de Sevilla

Let tapas anretning

 

1 & 4. april

Bøf Lindstrøm med kartofler og sky sauce

 

  1. april – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

  1. april – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

  1. & 18. april

Langtids stegte kalvecuvetter med små kartofler og peber sauce hertil garniture

 

22., 24. & 25. april

Skinkesnitzel med stegte kartofler og brun sauce samt surt

 

  1. april & 2. maj

Kogt hamburgerryg med stuvede ærter og gulerødder, hertil persillekartofler og stærk sennep

 

  1. & 9. maj

Gammeldags flæskesteg med det hele

 

  1. maj

Stegt flæsk m. persillesovs og hvide kartofler

 

  1. maj – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

  1. maj

Gammeldags oksesteg med glaserede løg og timiansauce

 

  1. juni

Kogt kalvespidsbryst med dampede grøntsager og peberrodsauce

Log in with your credentials

Forgot your details?