Hverdagsret

Billetter til hverdagsretten, der serveres kl. 18.30 efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og her på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.

Salget af hverdagsretter stopper dagen før arrangementet.

 

uge 34 

Øl Braiseret grissekæber med syltede grøntsager og grovmos

 

uge 35

Slow cooked brisket

Med Coleslaw og bagte kartofler hertil bbq sauce

 

uge 36

Kogt glaseret skinke med spinat sauce små kartofler og ovnbagte gulerødder

 

uge 37

Dejligt wienerschnitzel med hele svineriet

 

uge 38

Klassisk osso buco med fine urter og mos og kraftig sauce af fonden

 

uge 39

Helstegt oksefilet med rødvins sauce garniture og gratineret kartofler

 

uge 40

Beuf saute stroganoff med mos og syltede rødbeder

 

uge 41

Store frikadeller serveret med kartofler og sovs og godt med garniture

 

uge 42

Skind stegte kyllingebryster med frisk pasta og cremet sauce

 

uge 43

Lasagne a la bolognese med salat og frisk bagt brød

 

uge 44

En go gammeldags hakkebøf med det hele.

 

uge 45

Spole ben ( vikinge køller )

Med Rødkålslaw og mos

 

uge 46

Flæskesteg med hele molevitten

 

uge 47

Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager og kartofler

 

uge 49

Helstegt svinemørbrad med champignon sauce og garniture

 

uge 50 

Ribeye med bearnaise sauce dampede grøntsager og kartofler

[kleo_social_icons]