

Hverdagsret
Billetter til hverdagsretten, der serveres kl. 18.30 efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og her på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.
Salget af hverdagsretter stopper dagen før arrangementet.
Uge 42
Braiseret kalvesteg i timiansky m. rodfrugter og stegte kartofler
uge 43
Pandestegte Deller m. rødkål og surt
uge 44
Bouef a la Bourgogne m. rodfrugtmos og garniture
uge 45
Boller i karry m. garniture og toppings
uge 46
Hakkebøf m. stegte kartofler og pebersauce
uge 47
Wienerschnitzel med det hele
uge 48
Hamburgerryg m. stuvede grøntsager og kartofler
uge 49
Høns i frikassé med tarteletter ad libitum
fredag 4. december
Helstegt kalvesteg m. bearnaise, ristede grøntsager og kartofler
uge 50
Gammeldags kamsteg med sprød svær og alt det andet
uge 51
Sprængt oksebryst m. peberrodssauce, kartofler og garniture
uge 1
Grillet kyllingebryst m. bagt kartoffel, coleslaw og BBQ-sauce