Hverdagsret

Billetter til hverdagsretten, der serveres kl. 18.30 efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og her på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.

Salget af hverdagsretter stopper dagen før arrangementet.

  1. august

Langtidsstegt skinke med spinatsauce og garniture

 

  1. september

Braiseret spoleben med coleslaw og bagt kartoffel

 

  1. september / Celtic Food & Beer

The Chef’s Irish Stew

 

  1. & 21. september

Frikadeller med stuvet kål og garniture

 

  1. september

Stegt flæsk med persillesauce

 

25., 26. & 27. september

Kogt kalvespidsbryst med peberrodssauce

 

  1. september / Celtic Food & Beer

The Chef’s Irish Stew

 

3., 4., 5. & 6. oktober

Herregårdsbøf med hjemmelavet grov pommes frittes og bearnaise

 

9., 10., 11. & 12. oktober

Indbagt kylling med champignons a la creme samt kogte grøntsager

 

  1. oktober / Celtic Food & Beer

The Chef’s Irish Stew

 

15., 17. & 19. oktober

Forloren hare med surt og sylt

 

  1. oktober / Celtic Food & Beer

The Chef’s Irish Stew

 

24., 25. & 26. oktober

Gammeldags flæskesteg med sprød svær og det hele

 

  1. oktober, 1. & 2. november

Mørbrad gryde m. godt med fyld, kartoffel mos og syltede rødbeder

 

6., 7., 8. & 9. november

Hakkebøf med bløde løg og surt

 

14., 15. & 16. november

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

 

  1. november / Celtic Food & Beer

The Chef’s Irish Stew

 

23. november

Helstegt oksefilet med bagt kartoffel og bearnaise sauce

 

26., 28. & 30. november

Kogt glaseret skinke med stuvet spinat og kartofler

 

4., 5. & 7. december

Rødvins marineret svinekam

med ristede kartofler og garniture

 

  1. december

Wienerschnitzel med det hele

 

  1. december / Celtic Food & Beer

The Chef’s Irish Stew

Log in with your credentials

Forgot your details?