Hverdagsret

Billetter til hverdagsretten, der serveres kl. 18.30 efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og her på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.

Salget af hverdagsretter stopper dagen før arrangementet.

Uge 3

Krebinetter med stuvede grøntsager og kartofler

Uge 4

Hakkebøf med det hele

Uge 5

Wienerschnitzel med pommes saute ærter samt godt med brun sovs

Uge 6

Frikadeller med stuvet kål og kartofler

Uge 7

Helstegt kalveculotte med bearnaise-stegte kartofler samt grøntsager

Uge 8

Mørbrad gryde godt med fyld og kartoffel mos

Uge 9

Sprød ribbenssteg med hjemme lavet rødkål og surt

Uge 10

Beuf Bourgogne med grov kartoffelmos og rodfrugter

Uge 11

Helstegt oksefilet med Madagaskar-pebersauce

Uge 12

Forloren hare med flødesovs, stegte kartofler surt og lidt sødt

Uge 13

Skipperlabsskovs med koldt smør og purløg

Uge 14

Glaseret skinke med cremet spinat og kartofler

Uge 15

Farseret porre med sauce og kartofler

Uge 16

Lagsagne med salat og groft brød

Uge 17

Stor dejlig herregårdsbøf

Uge 18

Ungarsk gullasch

Uge 19

Stegt kylling med kogte kartofler og syltede agurker

Uge 20

Braiserede svinekæber med urter og mos

Uge 21

Mørbradbøf med bløde løg og sauce

Uge 22

Stegt flæsk med det hele

Log in with your credentials

Forgot your details?