Hverdagsret

Billetter til hverdagsretten, der serveres kl. 18.30 efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og her på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.

Salget af hverdagsretter stopper kl. 22.00 dagen før arrangementet.

Uge 41
Gammeldags oksesteg med gratineret kartofler sauce af retten hertil bønnesaute med bacon

Uge 42
Paneret skinkeschnitzel a la wiener – med klassisk garniture

Uge 43
Store Frikadeller – med rødkåls salat og kartofler.

Uge 44 
US flanksteak med bearnaise og stegte kartofler

Uge 45 
Langtidsstegt kalvestege med tomatsalat og timians sauve

Uge 46 
Spoleben med mos og garniture hertil sauce fra retten

Uge 47 
Krydret kotelet på ben med garniture og små kartofler

Uge 48 
Kalvefrikasse med kartofler

Uge 49
Glaseret skinke med cremet spinat og kartofler

Uge 50
Coq au vin – en af klassikerne man sjældent selv gider og lave

Log in with your credentials

Forgot your details?