“Bugten 22” – en censureret udstilling

Kunstforeningen Køge Bugt afholder i år sin fjerde censurerede udstilling med navnet ”Bugten”. 

I 2019 havde kunstforeningen debut på det område og med udstillingerne i 2020 og – 21 kunne kunstforeningen konstatere, at censurerede udstillinger én gang om året var blevet en succes. Sagt med andre ord så havde man fået skabt en ny tradition i kunstforeningens virke og med Portalen smukke galleri som ramme.

Dette års udstilling afholdes fra 17. september til 15. oktober i Portalen med 

Fernisering lørdag den 17. september kl. 14-17. 

En censureret udstilling som denne er tænkt som bidrag til, at kunstnere kan søge om at få adgang til at præsentere kunst, der kan blive en slags fortælling om, hvilken kunst og udtryksform, som i øjeblikket har kunstnernes særlige opmærksomhed.

Fortællingen ligger i et samspil mellem den ansøgende kunstner, censorerne der bedømmer og antager udvalgte værker samt publikum, der som iagttagere får en oplevelse af, hvor og hvad kunsten er i nuet. Kunstforeningen Køge Bugt ser sig således som formidler af denne fortælling.

De indsendte kunstværker er blevet bedømt af en jury bestående af de kendte billedkunstnere Kirstine Vaaben, Claus Handgaard Jørgensen og Geert Daae Funder.

Der er tale om værker indenfor kategorierne maleri, skulptur, grafik, tekstil og foto samt mix, der blander flere kunstarter.

Udstillingstiderne er torsdage og fredage kl.14-17 og lørdage kl. 13-17 i udstillingsperioden 17. september til 15. oktober.

Illustration er et billede malet af: Preben Schubell, Helsingør ©, der medvirkede i udstillingen Bugten 21.

Log in with your credentials

Forgot your details?