‘Bugten’

Kunstforeningen Køge Bugt har, i anledning af at det er 50 år siden kunstforeningen blev startet, for første gang valgt at afholde en censureret udstilling.

Alle har kunnet søge, men kunstforeningen har i særlig grad haft i tankerne, at især kunstnere i Køge Bugt området kunne få mulighed for at præsentere ny kunst, der kan blive en art fortælling om hvilken kunst og udtryksform, der i øjeblikket har kunstnernes særlige opmærksomhed i dette område.

Fortællingen ligger i et samspil mellem den ansøgende kunstner, censorerne der bedømmer og udvælger værker samt publikum, der som iagttager får en usædvanlig oplevelse af, hvor og hvad kunsten er i nuet.

Kunstforeningen Køge Bugt er som arrangør således formidler af denne fortælling.

59 kunstnere har søgt om at komme i betragtning med tilsammen 209 værker. Som den første udstilling af sin art, ser kunstforeningen det som en succes med den interesse kunstnerne har vist.

Tre professionelle billedkunstnere Hanne Raun Hermansen, Mette Rishøj og Geert Daae Funder har haft til opgave blandt de mange spændende kunstværker, der blev anmeldt til udstillingen, at finde frem til de værker, der på bedste vis repræsenterer formålet med udstillingen.

De udvalgte værker spænder over maleri, grafik, tegning, skulpturer, keramik samt foto.

Der er fernisering lørdag den 17. august kl. 14 – 17, hvor alle er velkomne.

UDSTILLINGSPERIODE: 17. august – 15. september

ÅBNINGSTIDER

Torsdag og fredag kl. 14 – 17

Lørdag kl. 13 – 17

Søndag kl. 12 – 15

Mandag, tirsdag og onsdag lukket

Log in with your credentials

Forgot your details?