Kunstnerne i Rørholmsgade

Lørdag den 7. januar kl. 14.00 til 17.00 er der fernisering i Portalen

Gadefællesskabet i Rørholmsgade består af selvstændige kunstnere og kunsthåndværkere med eget værksted, galleri eller atelier. Kunstnergaden blev grundlagt i 1994, og i dag er der 21 individuelle kunstnere, hvis største styrke er et bredt udbud af en mangfoldighed af kunstværker herunder malerier, keramik, smykker, glas, skulpturer, tekstil, tasker m.m.

Det er kunstnernes hensigt at give et seriøst bud på kunst og kunsthåndværk, og igennem deres fælles tilstedeværelse løbende præsentere kunstens og herunder deres egen udvikling. Værksteder, gallerier og atelier er synlige i gadeplan således, at besøgende altid vil kunne se et repræsentativt udvalg af kunstnernes egne og eventuelle gæsteudstilleres værker – også udenfor åbningstiderne.

Gadefælleskabet har ingen godkendelse eller censur, når den enkelte kunstner ønsker at etablere sig i gaden, men det er et spørgsmål om at være så heldig at finde et ledigt lokale.

Der er ingen “rød tråd” kunstnerne imellem i gaden, men med deres virke i Rørholmsgade har de skabt en unik gade, der er inspirerende at besøge med både veletablerede og nye kunstnere og kunsthåndværkere.

Kunstnere der medvirker i udstillingen i Portalen er: Anne Lise Evensen – Tine Rinds – Troels Lindberg – Ingrid Møller – Hanne Hermann – Mette Hansgaard – Charlotte Tønder – Charlotte Bjørglig – Birthe og Niels Højbjerg – Susanne Egfjord – Ghita Falch og Tove Balling samt en gruppe af kunstnere samlet i Gallery Lowlands.

ÅBNINGSTIDER:

Torsdag og fredag kl. 14 – 17

Lørdag kl. 13 – 17.

Lørdag den 4. februar er sidste udstillingsdag.

Udstillingen er lukket mandag, tirsdag og onsdag.

Log in with your credentials

Forgot your details?