Bugten 2021

Kunstforeningen Køge Bugt afholder 18. september til 16. oktober 2021 sin tredje censurerede udstilling i Portalen. Der er fernisering lørdag den 18. september kl. 14-17.

Formålet med den censurerede udstilling, der tegner til at blive en tradition i kunstforeningen, er at kunne præsentere kunst, som kan blive en art fortælling om hvilken kunst og udtryksform, der i det givne øjeblik har kunstnernes særlige opmærksomhed.

Fortællingen ligger i et samspil mellem den ansøgende kunstner, censorerne der bedømmer og antager udvalgte værker samt publikum, der som iagttager får en oplevelse af, hvor og hvad kunsten er i nuet. Kunstforeningen Køge Bugt ser sig selv som formidleren af denne fortælling.

Der kan blive tale om værker indenfor følgende kategorier: Maleri – Grafik – Tegning – Skulptur – Keramik og glas – Foto og Mix af flere af de nævnte kategorier.

Bedømmelse af de ansøgte værker sker ved en jury bestående af billedkunstnerne Bjarne Werner Sørensen, Simon Bang og Geert Daae Funder. De tre censorer er alle medlemmer af Billedkunstnernes Forbund.

Billedet ovenfor: Værk af Caroline Scheibel fra Den Censurerede Udstilling i 2020.

 

ÅBNINGSTIDER:

Torsdag og fredag kl. 14 – 17

Lørdag kl. 13 – 17.

Lørdag 16. oktober er sidste udstillingsdag.

Udstillingen er lukket mandag, tirsdag og onsdag.

[kleo_social_icons]