Indlæser Begivenheder

The Whileaways (IRL)

tirsdag 18. oktober 2022 @ 20:00

Instinktive søskendelignende harmonier, fængslende tekster og melodier der markerer The Whileaways-lyden, der er blevet beskrevet som “perfektionere” ”enkelhed” og bandet som “mestre i sangskrivning” (Irish Echo, USA).

Siden dannelsen i 2012 har denne irske trio udgivet fire anmelderroste album. The Whileaways består af Noelie McDonnell, Noriana Kennedy og Nicola Joyce, tre dygtige sangere der alle kommer fra Galway.

Siden de fandt sammen som band i 2012, har de turneret over hele verden og været nomineret til bedste gruppe og bedste album i RTÉ Folk Awards, og høstet stor ros fra musikpressen både i hjemmelandet og i udlandet.

Flotte anmeldelser
De er blevet beskrevet som “blandt de fineste sangere i landet” (Hot Press) og deres musik som “dyb og indsigtsfuld, tætvævet, eksperimenterende, frisk og energisk” (Irish Music Magazine). Bandet er kendt for deres liveoptrædener, uanset om det er  med deres eget materiale eller deres meget roste show “Bird On The Wire”, et samarbejde med Pauline Scanlon, som indeholdt et ti-mands band inklusive strygere, og udforskede sangene fra sangskriverikonet Leonard Cohen. Den blev fremført for udsolgte publikummer i Irland i 2019 og 2021. Deres lyd er sand, og deres levering er fængslende. Deres musik “råber efter en chance for at blive hørt i en live-setting, så rig er dens lyriske tapet” (Irish Times).

Køb billetter

Numm. siddepladser 175 DKK

Madbilletter

Celtic Food & Beer 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?