Indlæser Begivenheder

Tessa x Samsung Music Galaxy (lukket arrangement)

ons 7 december 2022 @ 18:30 - 21:00

Tessa x Samsung Music Galaxy (lukket arrangement) – onsdag den 7. december – dørene åbner kl. 18.30 og arrangementet slutter kl. ca. 21.00.

Tessa er den største kvindelige artist på den danske scene lige nu. Hun er kendt for sin selvsikkerhed – hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. Tessa har allerede opnået mere end +100 millioner streams kun på Spotify og har netop afsluttet en sublim sommer, hvor hun blandt andet gæstede Grøn Koncert-karavanen for første gang og lukkede Roskilde Festival, da hun brændte Arena-scenen ned lørdag nat.

Netop den energi hun tager med sig ind på scenen, hvor hun leverer linjer med teknisk overskud, no bullshit og en stærk forbindelse til sit dedikerede publikum gør, at vi er ekstra glade for at kunne præsentere Tessa i en række helt unikke Samsung Music Galaxy koncerter.

Dette er et lukket arrangement og der er intet officielt billetsalg. Deltag i konkurrencen (til og med den 2. december) om 2 billetter via hjemmesiden: https://www.musicgalaxy.dk/

Har du spørgsmål? Så kontakt via mail på: billet@musik.dk

 

Der er ikke forsalg til dette arrangement

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?