Indlæser Begivenheder

Jazzscenen: Sigurdur Flosason / Lars Jansson Kvartet

lørdag 7. maj 2022 @ 13:00 - 16:00

Altsaxofonist og komponist Sigurdur Flosason er en af Islands fremmeste jazzmusikere. Han er 8 gange vinder af Icelandic Music Awards, har 2 nomineringer til Nordic Council Music Awards og 1 Danish Music Awards. Sigurdur har haft projekter med mange af de store navne i skandinavisk jazz (bl.a Jacob Fischer, Lennart Ginman, Peter Rosendal og Nikolaj Hess). Flosason har også været meget aktiv i Danmark på det sidste med hele 5 plader på danske Storyville Records.

Pianist og komponist Lars Jansson er en legende på den europæiske jazzscene. Med sit lyriske og rytmiske spil med klare skandinaviske aftryk har han opbygget en stor og trofast fanskare, og hans mange kompositioner er favoritter blandt det skandinaviske jazzmiljø. Han har optrådt og indspillet med navne som Arild Andersen, Jan Garbarek, Bob Brookmeyer, Thad Jones, Bob Mintzer, Maria Schneider, Randy Brecker, Bob Berg, Mike Stern, Georg Russell, NHØP m.fl., og turnérer hyppigt i Europa, Nordamerika og Japan. Hans egen trio har udgivet et hav af anmelderroste- og prisvindende plader, bl.a en dansk DMA i 2001 for årets plade.

“Green Moss Black Sand” er kvartettens hyldest til den smukke natur i de Islandske højlande. Hver sang er inspireret af et særskilt fænomen eller sted på Island.

Udover musik fra “Green Moss Black Sand” spiller kvartetten et udvalg af Lars Janssons kompositioner.

Line-up:
Sigurdur Flosason – alt saxofon
Lars Jansson – klaver
Graig Earle – kontrabas
Paul Svanberg – trommer

Der er ikke forsalg til dette arrangement

Entré 40 kr. / Fri entré for Portalis

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Café Portalen tilbyder frokostbuffet m.m.

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?