Indlæser Begivenheder

Rasmus Walter

tors 27 april 2023 @ 20:00

AKUSTISK INTIMKONCERT MED RASMUS WALTER – FEAT MAX WINDING

Når Rasmus Walter rejser rundt i alle afkroge af Danmark med sin akustiske tour i foråret 2023, svinger han også vejen forbi Greve, hvor han gæster Portalen torsdag den 27. april. Intimkoncerten vil, i samarbejde med Max Winding, være fyldt med akustiske toner fra Rasmus Walters utallige hits gennem de sidste 10 år.

Rasmus Walter startede sin musikalske karriere tilbage i 2003 som forsanger i bandet Grand Avenue, og i 2011 udgav han sit debutalbum.

Han har sidenhen udgivet flere albums og singler, som har været så populære hos hans mange fans, at de har sikret ham både guld og platin.

Helt tæt på
Den erfarne musiker vil med den nye akustiske koncert i AKKC torsdag den 27. april byde på musik i topklasse, hvor publikum kan opleve hans musik fra en ny og kreativ vinkel.

Programmet står både på musik, som taler til hjertet, og toner, der kan sende energien og festen helt i top.

I følgeskab med trommeslager, komponist og producer, Max Winding, vil Rasmus Walter byde indenfor til nyfortolkede versioner af sine hits, som gennem årene har budt på sange såsom ”Dybt vand”, ”Endeløst” og ”Lost In The Moment”.

Publikum er derfor garanteret musikalsk underholdning, når de to herrer bevæger sig ud på glatis i nye fortolkninger af Rasmus Walters velkendte sange – og hvad de nu ellers finder på undervejs.

Køb billetter

Numm. siddepladser 250 DKK

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?