Indlæser Begivenheder

Poul Krebs – Udsat

lørdag 7. marts 2020 @ 17:00 - 19:00

OBS! OBS!

På grund af situationen omkring coronavirus er koncerten desværre udsat. Koncerten søges gennemført på et senere tidspunkt, men der er endnu ikke fastsat en ny dato. Vi giver kunderne direkte besked pr. mail eller tlf. så hurtigt som muligt, når vi har nærmere oplysninger.

POUL KREBS TAGER SMÅ SENSATIONER PÅ 25 ÅRS JUBILÆUMSTURNE

”Det hold jeg har nu, har en spilleglæde og en legelyst der gør, at jeg glæder mig stort til at spille hele det album, der gjorde så stor en forskel for mig. Det er sange der bare så gerne vil spilles, i netop dét særligt gode selskab!”

I 1995 udsendte Poul Krebs albummet SMÅ SENSATIONER. Det kom til at gøre en enorm forskel i hans karriere – og rummede numre som ”Sådan nogen som os”, ”Morrison, Dylan og Elvis”, ”Prinsessen af Aalborg”, titelnummeret, ”Vinden danser” og ”Leidse Plein”. Uopslidelige sange, der siden har været spillet ved hans koncerter, er blevet roteret flittigt i radioen og som hele tiden opdages af nye lyttere. Nu fejrer Poul Krebs albummets 25 års jubilæum med en række koncerter rundt i Danmark, hvor han sammen med sit stærke band – Troels Skjærbæk (bas), Andreas Käehne & Mads Reinholdt (guitar), Palle Hjorth (tangenter) og Rasmus Valdorff (trommer) – vil genbesøge ”Små sensationer” og spille alle sangene fra albummet.

Køb billetter

Numm. siddepladser 325 DKK

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?