Indlæser Begivenheder

Jazzscenen: Pernille Bévort Special

lør 19 november 2022 @ 13:00 - 16:00

Siden hun graduerede fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, har saxofonist Pernille Bévort skabt sig et ry for at være en meget efterspurgt og kreativ improvisator på den danske jazzscene. Hun er også blevet en af grundpillerne i flere større ensembler i både Danmark og Sverige. Her kan bl.a. nævnes det farverige 13-mands (M/K) ensemble Maluba Orchestra med Mazur, Lundin og Bai i front, samt det svenske Monday Night Big Band i Malmø.

På det seneste har Pernille Bévort fået en del international opmærksomhed fra udenlandske journalister, særligt med sin trio Bévort 3, ligesom hendes musik i stor udstrækning er kommet på flere store jazz-playlister på Spotify. (Albummet ’On Fire’, inkl. den tilhørende single, har for længst rundet 1 mio. plays på Spotify).

Trioen Bévort 3 blev også udtaget til at skulle spille på Jazz Danmarks særlige Club Night scene ifm. Jazz A Head i Bremen i april 2022 og igen på Pizza Express i London ifm. ’Sounds of Denmark’ i sept. måned i år. Gruppens album ’On Fire’ var desuden nomineret til en Danish Music Awards Jazz i efteråret 2021 – som ’Årets Udgivelse’. Gruppen skal også optræde ifm. DMA Jazz den 7. dec. i Musikhuset i Aarhus.

Denne eftermiddag vil Pernille præsentere en sextet særligt sammensat til lejligheden.

Grundstammen i gruppen er trioen Bévort 3, men løbende vil man opleve 3 yderligere inviterede musikere være med på scenen i forskellige kombinationer.

Man vil kunne høre den skønne dansk-svenske basunist Anders Larson, som bl.a. ofte ses som afløser i fx DRBB; man vil kunne høre den rutinerede pianist Marie Louise Schmidt på piano, kendt fra bl.a. Sophisticated Ladies; og man vil kunne høre den meget skattede sangerinde Veronica Mortensen.

Det kan ikke undgå at blive en spændende og farverig eftermiddag i selskab med nogle af dansk jazz’ bedste navne.

Line-up:
Pernille Bévort: tenor- og sopransax, bandleder
Veronica Mortensen: vokal
Anders Larson: basun
Marie Louise Schmidt: piano
Morten Ankarfeldt: bas
Espen Laub von Lillienskjold: trommer

Der er ikke forsalg til dette arrangement

Entré 40 kr. / Fri entré for Portalis

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Café Portalen tilbyder frokostbuffet m.m.

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?