Indlæser Begivenheder

Østkyst Hustlers

fredag 23. april 2021 @ 20:00 - 22:00

OBS!

På grund af Corona-pandemien er koncerten blevet flyttet fra 23. april til 25. september 2021

Købte billetter gælder umiddelbart til den nye dato og skal ikke ombyttes.

Hiphop-legenderne Østkyst Hustlers tager ud på endnu en tour rundt i Danmark. De har nemlig masser at fejre. Ikke bare udgiver de deres længe ventede fjerde studiealbum ’Titusind Timer’, det er også præcis femogtyve år siden, de blev dannet. Og det skulle man ikke tro, når man hører dem spille. Østkyst Hustlers har skabt et solidt renomé som et af de mest energiske acts på den danske live-scene. Det tager titusind timer at blive mester til noget, og Jazzy H, Bossy Bo og Peyk har skabt funky, dansksproget rap i hvert eneste af dem.

Uanset om man kommer efter de intelligente og evigt aktuelle tekster, om man kommer efter et nostalgisk genhør med kæmpe 90’er-hits som ’Han får for lidt’, ’Håbløs’ eller ’Verdens længste Rap’, eller om man bare elsker at feste til sveden driver, så bliver man ikke skuffet, når Østkyst Hustlers spiller live. Med deres solide funkband i ryggen, kan de sparke gang i alt fra de mindste til de allerstørste scener. De har gjort det mange gange før, og i 2020 gør de det igen.


På grund af Corona-epidemien er koncerten blevet flyttet fra 2. oktober 2020 til 23. april 2021.

Købte billetter gælder umiddelbart til den nye dato og skal ikke ombyttes.

Har du købt billetten på nettet, kan du få den refunderet ved at udfylde formularen, som du finder på dette link: https://bit.ly/2SmSBwL

Har du brug for hjælp i den forbindelse, kan du kontakte Ticketmasters Servicecenter på tlf. 70 15 65 65.

Har du købt billetten i Portalen, kan du få den refunderet i Portalens billetkontor eller ved at sende en mail med dit navn, telefonnummer og bankoplysninger til mj@portalen.dk. Skriv gerne ’Østkyst Hustlers’ i mailens emnefelt.

Har du købt madbillet til 2. oktober refunderes den på samme måde som koncertbilletten.

Evt. refundering senest 1. december

Flyttet fra 23. april til 25. september 2021

Flyttet fra 23. april til 25. september 2021

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?