Indlæser Begivenheder

Ørkenens Sønner

tirsdag 6. oktober 2020 @ 20:00 - 22:00

CORONA-INFO

Showet var oprindelig sat op med nummererede pladser over hele salen, men på grund af Corona-reglerne om afstand mellem publikum er vi desværre nødsaget til at ophæve nummereringen, og showet vil nu blive afviklet med unummererede siddepladser både på gulv, tribune og balkon.

Efter de nyeste Corona-regler er det sådan, at man skal have mundbind på i Portalen, indtil man sidder på sin plads. Når man rejser sig, skal man have mundbindet på igen. Mundbind kan købes i billetkontoret ved indgangen.

‘EN FEZ I EN HORNLYGTE’

Alt håb er ude! Skeletterne vælter ud af skabene, og fortidens frygtelige dæmoner lurer bag hvert et hjørne. I en tid, der er opfyldt af angst og usikkerhed, er der brug for virkelige helte, der tager affære!

Bevæbnede med humorens tveæggede sværd, og tåbens vovemod, vil de enfoldige logebrødre forsøge at bekæmpe det mørke, der har lagt sin klamme knokkelhånd om fædrelandet. I det sparsomme skær fra en gammel hornlygte vil de begive sig ind på håbløshedens kirkegård, hvor de med sang og eksotiske kropsbevægelser vil insistere på, at lyset og humøret skal vinde!

Det bliver Frygteligt! Det bliver RÆDSELS-fuldt!

Det bliver en ”fez i en hornlygte!”

OBS! Der er mødepligt.

SHOWET ER UDSOLGT

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?