Indlæser Begivenheder

Nicklas Sahl

torsdag 12. november 2020 @ 20:00 - 22:00

CORONA-INFO

Koncerten var oprindelig sat op med nummererede pladser, men for at overholde Corona-reglerne om afstand mellem publikum vil den blive gennemført med unummererede siddepladser over hele salen, så vores personale kan seate publikum i salen på selve aftenen efter de gældende regler. 

Efter de aktuelle Corona-regler skal man bære mundbind i Portalen, men kan tage det af, når man sidder ned.

 

 

Det kan lyde klichéfyldt at påstå, at man kan kende et talent, når man står over for det, men det er ikke desto mindre præcis den følelse, man står måbende tilbage med, når man hører Nicklas Sahl live for første, anden, tredje eller tiende gang. Det unge talent har en nerve i sin vokal, som på smukkeste vis understreger den stærke sangskrivning, kæmpehits som ”Planets”, ”New Eyes”, ”If I Killed Your Night” og dagens spritnye single “There For You” alle kredser om.

Udefra er det måske nemt at tro, at Nicklas Sahl har spillet sig hurtigt til tops. Han udgav sin debutsingle ”Hero” i 2018 og kunne samme år sælge sine første koncerter på Ideal Bar i København og Headquarters i Aarhus ud. En forårsturné fulgte efter med samme imponerende fremmøde som resultat, ligesom han har åbnet Bøgescenen på Smukfest og turneret med Alex Vargas. Siden da er det kun gået én vej.

Men for Nicklas Sahl startede rejsen langt tidligere. Allerede som fireårig fik han en plastikguitar stukket i hånden, og hans instrumentale følgesvend så̊ ham vokse gennem årene. I dag er guitaren stadig et bærende element for Nicklas Sahl, som mestrer de seks strenge med lige så̊ meget talent, som han mestrer sit stemmebånd.

Når Nicklas Sahl går på scenen, er det altid med store roser til følge. Da den unge kunstner fra Hadsten sidste år spillede på en af SPOT Festivals største scener, skrev Gaffas anmelder for eksempel: ”Nok laver han smukke popmelodier, men hans attitude er næsten en rockstar værdig, ” og det blev slået fast, at Nicklas Sahl er meget mere end din typiske forestilling om “endnu en popsanger”. Den erkendelse er måske også̊ en af grundene til, at hans hastigt stigende fanskare dukker trofast op, hver gang han tager guitaren under armen og træder ud på scenekanten.

Køb billetter

Unumm.. siddepladser 265 DKK

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?