Indlæser Begivenheder

Motor Mille & band

søndag 20. december 2020 @ 10:00 - 11:00

CORONA-INFO

På grund af Corona-nedlukningen i hovedstadsområdet er koncerten flyttet fra 20.12. 2020 til 7.2. 2021.

Købte billetter gælder umiddelbart til den nye dato.

Evt. refundering gerne senest 15.1.

 

 

Kom og dans med, når Motor Mille og hendes band optræder med deres nye skøre, glade og musikalske show for børn mellem 1 og 99 år.

Motor Mille og musikanterne garanterer et show fyldt med sange, musik, dans, sjov og ballade. Og de sørger også for, at alle kan være med og får en god og sjov oplevelse – uanset om det er første gang, man snører danseskoene eller ej.

I 2016 spillede Motor Mille for første gang med sit eget band. Siden da har den underholdende pige fra Ramasjang optrådt flere gange, og nu er det tid til at gentage succesen og dele både danseglæde og grinepauser med børnene.

Så tag børn og bedstemor under armen, og glæd jer til at grine, danse og fjolle med den energiske og storsmilende Motor Mille, når hun med sit band står klar til at underholde børn og barnlige sjæle i det nye år.

 

OBS!

På grund af situationen omkring Corona-virus er koncerten blevet flyttet fra 5. april kl. 10.00 til 20. december kl. 10.00

Købte billetter gælder umiddelbart til den nye dato og skal ikke ombyttes.

Har du købt billetten på nettet, kan du få den refunderet ved at sende en mail til servicecenter@ticketmaster.dk. Husk at vedhæfte billetten.

Har du købt billetten i Portalen, kan du få den refunderet ved at sende en mail med dit navn, telefonnummer og bankoplysninger til mj@portalen.dk. Skriv gerne ’Motor Mille’ i mailens emnefelt.

Refundering gerne senest 30. maj.

Der er ikke forsalg til dette arrangement

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?