Indlæser Begivenheder

Mike Andersen Band

fre 16 december 2022 @ 20:00 - 22:00

Mike Andersen har en karakteristisk, stærk vokal, en intens guitarstil, og ikke mindst et fantastisk band. Mike Andersen er derfor med god grund ét af Danmarks travleste live-navne. 44-årige Mike Andersen, døbt Mikkel Dybdal Andersen, begyndte at spille guitar da han var 12 år gammel i Rødekro i Sønderjylland. Allerede som teenager spillede han på barer og spillesteder i forskellige bands og begyndte desuden allerede hér at skrive sange.

Som 16-årig blev Aarhus hans nye hjemby, og byens levende musikliv og jamsessions blev rammen om hans tidlige ungdom. I en alder af blot 22 startede han sit eget Mike Andersen Band, som udgav det anmelderroste debutalbum ‘My Love For The Blues’ i 2002.

Nu, 20 år senere, er Mike Andersen aktuel med sit 7. album med band, nemlig ‘Raise Your Hand’, som udkom sidste år. Pladen er mixet af Grammy Award-vindende tekniker, Russell Elevado i New York. Russell er en sand mester i analog lyd og har optaget og mixet musik for en lang række internationale stjerner, som f.eks. D’Angelo, The Roots, Al Green, Alicia Keys og mange flere. I slutningen af 2022 vender Mike Andersen Band endelig tilbage til Portalen, hvor man vil kunne opleve hans fantastiske blues-soul og selvfølgelig også sange fra den nye plade.

Mike Andersen Band:
Jens Kristian Dam – trommer
Kristian Kold – bas
Kristian Fogh – keys / vokal
Johannes Nørrelykke – guitar / vokal
Mike Andersen – Vokal / guitar

Køb billetter

Numm. siddepladser 175 DKK

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?