Indlæser Begivenheder

Malurt – SuperLive 2022

tors 17 februar 2022 @ 20:00 - 22:00

MALURT UDSKYDER DERES EFTERÅRSTURNÉ 2020 TIL 2022

MALURT ønsker brændende at gennemføre den succesrige og anmelderroste reunion-turné, der blev afbrudt ved corona-nedlukningen efter de fem første koncerter. Turnéen skulle efter planen genoptages til september, men uvisheden råder i musikbranchen, og ingen tror pt. for alvor på, at man får lov at levere ægte rockshows med et tusindtalligt publikum til efteråret. MALURT har altid – og i særlig grad – været indbegrebet af synergi med publikum, og bandet vil ikke risikere at skulle byde hverken publikum eller sig selv at skulle give nedskalerede shows ved evt. at halvere antallet af publikum og holde afstand under koncerterne. Det er bare ikke MALURT! SuperLive-turnéen udskydes derfor til februar-marts 2022. Til den tid vil alle begrænsninger forhåbentlig være fortid, så MALURT igen kan møde publikum i ægte rock-ånd.

Koncerten i Portalen 15. april 2021 flyttes til 17. februar 2022 kl. 20.00

Købte billetter gælder umiddelbart til den nye dato og skal ikke ombyttes.

Har du købt billetten på nettet, kan du få den refunderet ved at udfylde formularen, som du finder på dette link: https://bit.ly/2SmSBwL

Har du brug for hjælp i den forbindelse, kan du kontakte Ticketmasters Servicecenter på tlf. 70 15 65 65.

Har du købt billetten i Portalen, kan du få den refunderet ved at sende en mail med dit navn, telefonnummer og bankoplysninger til mj@portalen.dk. Skriv gerne ‘Malurt’ i mailens emnefelt.

Har du købt madbillet til de oprindelige datoer refunderes den på samme måde som koncertbilletten.

Evt refundering senest 3. marts.

Udsolgt

Udsolgt

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?