Indlæser Begivenheder

Mads Mathias Kvartet

lørdag 13. november 2021 @ 13:00 - 16:00

“Danmarks førende mandlige jazzvokalist lægger an til internationalt gennembrud.” – Michael Bo, Politiken

Den danske jazz stjerne Mads Mathias er en singer/songwriter og saxofonist, der har erobret hjertet af musikelskere med sin karismatiske optræden, levende personlighed og kreative originale sange.

Internationalt har karrieren har for alvor taget fart i de sidste år hvor Mads bl.a. har turneret i det meste af verden, og særligt i England hvor han for nylig åbnede London Jazz Festival sammen med Seal og Angelique Kidjo.
Succesen i England har bl.a først til optræden i det legendariske Royal Albert Hall ved BBC Proms – Noget meget få danske jazz musikere kan prale af.

Inspireret og påvirket af de store jazzvokalister fra fortid og nutid fra Nat King Cole og Frank Sinatra til Harry Connick Jr., og med en dyb respekt for crooner tradition, er Mathias ikke desto mindre et originalt talent med en unik og ubesværet charmerende vokal og en evne til at skrive iørefaldende og mindeværdige, stilfuldt udformede melodier.

I november er Mads længe ventede opfølgende album ‘I’m All Ears’, på gaden. Et album vi selvfølgelig skal høre musik fra ved denne koncert og som titlen antyder, opfordrer til at åbne sindet og ørerne – både musikalsk og menneskeligt.

Der er ikke forsalg til dette arrangement

Entré 40 kr. / Fri entré for Portalis

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Café Portalen tilbyder frokostbuffet m.m.

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?