Indlæser Begivenheder

Luftens Helte – Gør Jer Klar 2022

lør 30 april 2022 @ 20:00 - 21:30

Kommer vinden fra øst og står solen i vest? Er dit timeglas rigtigt sat? Så gør jer klar til en musikalsk oplevelse i absolut særklasse og en fest uden lige, når de 19 musikere fra Luftens Helte fyrer op under Portalen til foråret. Det kommer ikke til at gå stille for sig!

Hele bandet bobler af energi efter den første del af Gør Jer Klar-turnéen i oktober, og de er nu klar til at fortsætte festen til april med et brag af et show. Find dine vildeste dansesko frem, varm stemmen godt op og tag dine bedste venner under armen – når først musikken fra film som Løvernes Konge, Tarzan, Herkules og Mulan fylder rummet, kan du ikke stå stille.

Bandet består af en energisk rytmegruppe, en sprudlende blæser- og strygersektion samt tre forsangere, der på hver deres karakteristiske måde tager publikum ind i et magisk univers. Det store væld af forskellige instrumenter giver tilsammen den autentiske lyd, man kender fra de velkendte og højtelskede tegnefilm.

På Gør Jer Klar-turnéen 2.0 er der et ekstra stænk af ondskab og skurkagtighed over koncerterne. På sætlisten kan du finde en god håndfuld af de ondeste skurkesange mellem nogle af de største hits og en enkelt heltesang eller to.

Luftens Helte har spillet adskillige koncerter for fulde huse landet over for feststemte publikummer, og nu er de klar til at indtage Portalen d. 30. april 2022 med samme kraft som et tordenvejr.

Gør jer klar!

Køb billetter

Numm. siddepladser 225 DKK

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?