Indlæser Begivenheder

Lisa Nilsson m. Mattias Torell

lør 26 marts 2022 @ 20:00 - 22:00

Lisa Nilsson har gennem sine fantastiske albums og livekoncerter etableret sig som en af nordens største og mest elskede artister og sangskrivere. Hun er en artist i konstant udvikling, som altid har ladet sin kærlighed til musikken og scenekunsten styre hendes karriere. På den kommende turné kan publikum se frem til at se Lisa Nilsson i intime rammer, hvor det kun bliver hende og den dygtige guitarist Mattias Torell.

Netop Mattias Torell er en mangefacetteret guitarist, der har arbejdet med Lisa i næsten 30 år. Deres samarbejde tog form under indspilningerne af klassikeralbummet ’Himlen Runt Hörnet’. De deler begge en stor kærlighed til soul, brasilianske rytmer og jazz. Duoen har også skrevet flere af Lisa Nilsson store numre sammen og historiefortællingen, og spilleglæden, er altid i centrum, når de to optræder sammen. De har bl.a. turneret med mange forskellige bands og orkestre sammen siden 1992 og nu kan fans se frem til, at de sammen vil skabe rørende og intime oplevelser.

Med torden og brag slot Lisa Nilsson i gennem i hele Norden, da hun i 1992 udgav sit tredje album ’Himlen Runt Hörnet’. Lige siden har hun været én af Nordens mest populære sangerinder, og hende popularitet i Danmark blev kun yderligere forstærket, da hun sang titelmelodien til den danske Hella Joof- film ’En kort, en lang’.

Køb billetter

Numm. siddepladser 425 DKK

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?