Indlæser Begivenheder

Lis Sørensen

fredag 6. november 2020 @ 21:00 - 22:30

CORONA-INFO

Koncerten var oprindelig programsat til kl. 20.00, men pga Corona-restriktionerne er den blevet splittet i to koncerter – en kl. 18.30 og en kl. 21.00.

Billetkøberne har fået direkte besked om, hvilken koncert, de skal komme til.

Corona-restriktionerne betyder, at vi kun kan have halvt så mange publikummer i salen som normalt, men heldigvis har Lis Sørensen sagt ja til at optræde to gange samme aften, så alle med billetter kan opleve koncerten i trygge og sikre rammer.

 

Efter en stor succes i ’Toppen af Poppen’ og med AnneSanneLis vender Lis Sørensen nu tilbage til Portalen med sine egne hits og sit eget stærke orkestre som består af Jonas Krag, Mikkel Riber, Steen Rasmussen og Mads Michelsen. Det imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med sin varme og stærke vokal favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane og en energisk væren i øjeblikket.

 

OBS! OBS!

På grund af Corona-epidemien er koncerten blevet flyttet – først fra 6. marts til fra 22. maj, og derefter til 6. november.

Købte billetter gælder umiddelbart til den nye dato og skal ikke ombyttes.

Har du købt billetten på nettet, kan du få den refunderet ved at sende en mail til servicecenter@ticketmaster.dk. Husk at vedhæfte billetten.

Har du købt billetten i Portalen, kan du få den refunderet ved at sende en mail med dit navn, telefonnummer og bankoplysninger til mj@portalen.dk. Skriv gerne ´Lis Sørensen’ i mailens emnefelt.

Evt. refundering gerne senest 1. september

Køb billetter

Unumm.. siddepladser 385 DKK

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?