Indlæser Begivenheder

Lars Lilholt Band

lørdag 8. maj 2021 @ 20:00 - 22:00

CORONA-INFO

Koncerten var oprindelig sat op med ståpladser og nummererede pladser, men for at overholde Corona-reglerne om afstand mellem publikum vil den blive gennemført med unummererede siddepladser over hele salen, så vores personale kan seate publikum i salen på selve aftenen efter de gældende regler.

De aktuelle restriktioner betyder desuden, at du ved ankomst skal fremvise gyldigt coronapas, som gælder til midnat på koncertdatoen eller senere. Herudover skal du bære mundbind i Portalen, men kan tage det af, når du sidder ned.

Vi opfordrer til, at man kommer i god tid, så vi kan undgå for meget kødannelse. Dørene til salen åbner ca. kl. 19.15. Garderoben er lukket, så du må derfor gerne tage overtøj med ind i salen.

Har du købt madbillet, så foregår inden koncerten (som plejer at være i foyeren) i Galleriet på 1. sal, hvor der er bedre plads til at holde afstand.

”De Lyse Nætters Orkester” er en institution på den danske live-scene.

Det otte mand store orkester er en meget solid og meget velspillende maskine.

Det vil igen være medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, bliver leveret med en spilleglæde og en præcision, der altid skaber en fest af de store.

Genren er et dejligt mix af folk, pop og rock, også kaldet moderne folkemusik. Efter udgivelsen af det meget anmelderroste album, Drømmefanger, som udkom i foråret 2018, har bandet spillet i hele landet. …og med stort fremmøde til samtlige koncerter.

Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både kapelmesteren og bandet har formået at holde sig på toppen. Det er netop derfor at de år efter år kan trække stort publikum, og med over 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

 

Koncerten er udsolgt

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?