Indlæser Begivenheder

Lars Lilholt Band

fredag 20. maj 2022 @ 20:00 - 22:00

OBS!

På grund af sygdom er showet blevet flyttet fra 20. maj 2022 til 19. maj 2023.

Købte billetter gælder umiddelbart til den nye dato og skal ikke ombyttes.

”De Lyse Nætters Orkester” er en institution på den danske live-scene. Siden 1983 har de hver sommer turneret landet rundt, og 2022 er ingen undtagelse. Det otte mand store orkester er en altid meget solid og velspillende maskine. Det er medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, bliver leveret med en spilleglæde og en præcision, der altid skaber en fest af de store.

Genren, som er et dejligt mix af folk, pop og rock, kaldes også moderne folkemusik. Bandet er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Derfor har både kapelmesteren og bandet formået at holde sig på toppen. Det er netop også derfor at de år efter år kan trække et stort publikum til koncerterne, og med 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner det også om Lilholts popularitet.

I 2021 fik Lars uddelt 2 priser: Dansk Musiker Forbunds hæderspris for sit mangeårige virke, samt Årets Steppeulv, som er musikkritikernes pris der hylder sangskriverværket hos Lars Lilholt. Desuden er bandet i skrivende stund nomineret til en DMA som årets Roots Live navn. Denne nominering hentyder til at Lars Lilholt Band er et fok-rock band. Altså et rockband som har holdt fast i rødderne til folkemusikken. Lars og bandets faste SoMe ansvarlige, Frank Rosgaard, fik også seks nomineringer ved filmfestivaller i USA for musikfilmen til Larses sang om Tollundmanden. Utroligt men sandt.

I sætlisten 2022 finder man altid en buket af sange fra Lilholts kæmpe store bagkatalog: De store hits som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald Det Kærlighed, Kong Pukkelryg og Onkel Christian vil altid ånde i sætlisten, og nu også i selskab med sangen “Gik I Byen Med Det Grimme Hold” …et hit (New Boo) af Kwamie Liv som Lars succesfuldt fordanskede i Toppen Af Poppen.

Fra sommerens koncerter i 2021 har samtlige anmelderne været meget begejstrede og som Midtjyllands avis skrev ”Lilholt gav festen vingerne tilbage”, eller som Ekstra bladet så bramfrit udtrykte sig ”Lilholt Band ramte den lige i røven”.

Flyttet fra 20. maj 2022 til 19. maj 2023

Flyttet fra 20. maj 2022 til 19. maj 2023

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?