Indlæser Begivenheder

Katja & Katjazzerne

lørdag 6. november 2021 @ 13:00 - 16:00

Katja & Katjazzerne er et jazzband, som spiller de gamle jazzevergreens og swingende filmevergreens.

Orkestret har eksisteret i 8 år og har haft succes i både Danmark og Polen. Katjazzerne har en fanklub på ca. 500 medlemmer som følger bandet på ture bl.a til Polen. Katjazzerne spiller fast hvrt år på Portalen i Greve, Klædefabrikken i Fredericia, Højbro Plads under Copenhagen Jazzfestival og ligeledes på Hvide Hest på Bakken flere gange hvert år.

Katja som er den charmerende udadvendte sangerinde har før sunget med Fjeldtetten og når godt ud over rampen med sin musikalitet og charme.

Jørgen Vestergaard er bandets nye tenorsaxofonist, som har spillet med mange af de bedste jazzbands i Danmark, bl.a. Jazzanova hvor sangerinden er den kendte revysangerinde Pernille Schrøder

Johan Gustav Skov Hansen er en fremragende pianist og trods sine kun 26 år en respekteret charmerende og fabelagtig god pianist, som var med i filmen om Radio Mercur og senere har været fast pianist i nogle år på Walmanns Saloner..

Guitaristen Kurt Hansen er en meget rutineret musiker som spiller som Count Basies Freddie Green og som har en fortid i roskorkestre.

Bassisten Preben Nimb Sørensen er en  meget følsom og smukt spillende basist som har spillet med alle de bedste musikere i jazzen.

Kapelmester og trommeslager Mogens Kann Fjeldsøe har spillet 27 år med Majken & Fjeldtetten, og har spillet meget med Jesper Thilo og Thorolf Mølgaard, Har spillet enkelte koncerter med Wild Bill Davidson og Red Rodnie g har spillet i Australien. USA, og det meste af Europa.

Der er ikke forsalg til dette arrangement

Entré 40 kr. / Fri entré for Portalis

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Café Portalen tilbyder frokostbuffet m.m.

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?