Indlæser Begivenheder

Julebanditterne

søndag 20. november 2022 @ 11:00 - 12:00

Julekoncert for børn i alderen 4 – 12 år.

Kom i julestemning, når I træder ind i rummet med Julebanditterne. Vi pynter flot op til I kommer, og ja – der er også et juletræ. Vi har oven i købet en gavesæk med overraskelser i. Mellem hvert nummer får børnene lov til at trække en ting op af sækken, som fortæller noget om julen og om den næste sang i koncerten. På den måde bestemmer publikum, hvilken rækkefølge, vi spiller sangene i.

Bag om Julebanditterne:
Orkesteret består af 4 professionelle musikere, der udelukkende lever af at spille musik og skrive musik. De er rutineret og sammenspillet gennem de seneste 6 år med over 200 koncerter bag sig.

Alle 4 brænder for børn og børnekultur og er meget passioneret omkring at inddrage publikum i musikken. Derfor arbejder de med begrebet kultur for og med børn.

De ønsker at bringe børn og voksne sammen om musik
Anders Haaber, kapelmesteren i orkesteret, udtaler:

” Vi er i en tid, hvor det at være til stede og nærværende med sine børn er svært for mange. Alle ønsker det, men mange har svært ved at prioritere og finde tid til “kvalitetstiden”. Det problem kan man løse med musik som redskab. Musik er menneskets fællessprog på tværs af aldre, køn, etnicitet og kultur. Det betyder, at vi kan være sammen om musikken på lige fod til enhver tid. Vi vil gerne bidrage med vores musik og budskaber for at skabe rum for nærvær og det at dele følelser og stemninger. Det er nemlig det, der skaber minder.”

Luise Føns Haaber: Vokal og perkussion
Anders Føns Haaber: Klaver og kor
Morten Overgaard-Dahl: Kontrabas og kor
Mads Stephensen: Trommer og kor

Køb billetter

Unumm.. siddepladser 55 DKK

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?