Indlæser Begivenheder

Jesper Hedegaard Sound of Brasil

lørdag 23. oktober 2021 @ 13:00 - 16:00

Efter hen ved 3 år i Lissabon er Jesper Hedegaard tilbage med Sound of Brasil og ny besætning. Denne gang med 2 førende danske blæsere i front – begge med passion for brasiliansk musik, samt 2 exceptionelle brasilianere i rytmegruppen.

Der er lagt op til en enestående brasiliansk koncert som drager publikum ind i sanseligheden og lyden af Brasilien. Publikum kan se frem til en oplevelse med fremragende Brasiliansk Instrumentalmusik (MIB) som både overrasker og begejstrer.

Line-up:
Simon Thorsen – sax og fløjte
Thomas Fryland – trompet og flugelhorn
Jesper Hedegaard – piano
Rômulo Duarte (BRA) – kontrabas
Zezinho Gotelipe (BRA) – trommer

Den internationalt anerkendte pianist, komponist og producent, Jesper Hedegaard, som i 1976 introducerede Brasiliansk Instrumentalmusik i Danmark ved 21 koncerter med gruppen Boa Nova, har Brasilien i sit hjerte. I en alder af 24 år flyttede han til Brasilien, hvor han har spillet over 2500 koncerter i Salvador, São Paulo og Rio de Janeiro. Han har specialiseret sig i Brasiliansk Musik siden 1976 og har boet i Brasilien i over 12 år. Her spillede han med en lang række af Brasiliens ypperste musikere, iblandt Paulinho Trompete, Marcelo Martins, Sizão Machado samt sangerne Miucha og Zezé Motta. I 2013 udgav han sin CD Time to Change og modtog i 1987 prisen Troféu Caymmi med sin ”Grupo Asas” som bedste gruppe.

Der er ikke forsalg til dette arrangement

Entré 40 kr. / Fri entré for Portalis

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Café Portalen tilbyder frokostbuffet m.m.

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?