Indlæser Begivenheder

Jeppesen & De Utrolige

fredag 29. oktober 2021 @ 20:00 - 21:30

Jørn ’Ørn’ Jeppesen – JEPPESEN – har i mange år været en del af musikbranchen som manager og rådgiver for nogle af branchens største navne. Mest kendt er han for sit næsten 20-årige arbejde som manager for Kim Larsen, hvor han udover managerrollen også var musiker i Kim Larsens band Kjukken. Han var desuden med til at indspille Kim Larsen sidste plader; herunder den postumt udgivne ’Sange Fra Første Sal’, hvor også Hjalmer, Kims søn, var med.

POLITIKENS ERIK JENSEN: ’En Helt Almindelig Dag’ et af årets bedste albums i 2020.

Efter Kim Larsens død i 2018 vendte JEPPESEN tilbage til sit oprindelige udgangspunkt som musiker, sanger og komponist. Det resulterede i albummet ’Odense Banegård’ der udkom i 2019 og året efter fulgtes op af albummet ’En Helt Almindelig Dag’. På begge albummer er der 12 stærke popsange skrevet fra den voksne mands perspektiv på livet. Politikens højt respekterede kulturjournalist Erik Jensen havde JEPPESENs seneste album på 2020-årslisten over de bedste albums.

I 2020 indspillede og udgav JEPPESEN duetten ’Tag Med’ med Johan Olsen (Magtens Korridorer m.m.). der opnåede stor radio-airplay.

KONCERTER MED GAMLE VENNER FRA KJUKKEN – ’De Utrolige’

JEPPESEN har et utroligt band med sig rundt. Fra Kjukken er bassist Jesper Haugaard og trommeslager Jens Langhorn. Derudover de rutinerede kræfter Mikkel Grue på guitar og Lars Andresen på keyboards. Et stærkt hold.

Køb billetter

Numm. siddepladser 180 DKK

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?