Indlæser Begivenheder

Jazzscenen: Kristin Korb Trio + Mathias Heise

lør 10 december 2022 @ 13:00 - 16:00

Kristin Korb Trio + Mathias Heise: That Time of Year

Portalen i Greve er meget stolte og glade for at kunne præsentere den amerikanske Kristin Korb sammen med sin faste trio, med Magnus Hjorth og Jonas Johansen. Til den kommende julekoncert, har trioen den virtuose Mathias Heise med på mundharmonika. Der er lagt op til en oplevelse af de større.

Kendt for hendes overstrømmende humør og smittende optimisme, gør det endnu mere passende at bassisten og vokalisten Kristin Korb, har indspillet en Juleplade for at fejre hendes 10. CD – og hendes første på det hæderskronede Storyville Records. 

“Det var mit ønske at sammensætte et program der gav en fornemmelse af god dansk hygge uden at blive sukkersød eller kedelig. Sangene er valgt med omhu, – fra min barndom, – sange som reflekterer livslange venskaber og sange som bare er sjove og fulde af vinterstemning.

Det her er soundtracket som du bruger til pyntning af juletræet, når sterinlysene tændes eller når du bare hygger dig med dine kæreste.”

På dette projekt har Korb sine evige trio kammerater, Magnus Hjorth, Piano og Snorre Kirk, trommer. Som en julebonus har trioen Mathias Heise med på mundharmonika. Lyden fra Heises mundharmonika er et perfekt match til Kristin’s stemme og sender stjernedrys over hele projektet.

Line-up:
Kristin Korb – bas og vokal
Magnus Hjorth – piano
Jonas Johansen – trommer
Mathias Heise – mundharmonika 

Der er ikke forsalg til dette arrangement

Entré 40 kr. / Fri entré for Portalis

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Café Portalen tilbyder frokostbuffet m.m.

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?