Indlæser Begivenheder

Jazzscenen: RioJAZZ4 feat. Edu Neves (DK/BR)

lør 15 april 2023 @ 13:00 - 16:00

Brasiliansk Jazz/Bossa Nova i verdensklasse

Hop i jazz-sandalerne og dans en tur med rundt i hjertet af eksotiske Rio de Janeiro Jazzbassist, Morten Ankarfeldt og den brasilianske guitar virtuos Caio Marcio Santos har igennem 10 år haft et stærk og enestående samarbejde over Atlanten.

Sammen med den danske lyriske saxofonist Christina von Bülow og den sprudlende nordbrasilianske trommeslager Cassius Theperson har RioJAZZ4 de seneste år opnået en nærmest magisk forbindelse gennem en lang række koncerter, hvor kvartetten har udfordret hinandens musikalitet i såvel Danmark som Brasilien.

RioJAZZ4 har på denne jubilæumsturne inviteret en af Brasiliens største saxofonister/fløjtenister, Edu Neves, med sig. Edu Neves er udover en delikat og finurlig solist også komponist og arrangør. Han har spillet med stort set alle de største brasilianske artister, bla Elza Soares, Hermeto Pascoal, Gilberto Gil og Milton Nascimento.

På seneste (og 4.) udgivelsen, “Cadência Verde e Amarela” der feature Edu Neves, intensiveres oplevelsen af to verdener, der smelter sammen til en.

Line-Up:
Christina von Bülow (Sax/Fløjte)
Edu Neves (Fløjte/Sax)
Caio Marcio Santos (Gui)
Morten Ankarfeldt (b)
Cassius Theperson (dr)

Der er ikke forsalg til dette arrangement

Entré 40 kr. / Fri entré for Portalis

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Café Portalen tilbyder frokostbuffet m.m.

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?