Indlæser Begivenheder

Jazzscenen: Nancy Harms og Peter Rosendal Quartet

lørdag 24. september 2022 @ 13:00 - 16:00

Nancy Harms og Peter Rosendal beskriver Danmark i musik.

Den New York baserede sangerinde Nancy Harms har skilt sig ud i jazz verdenen med sin dybe indlevelse, stærke fortælleevner og den særlige intime connection, hun opbygger med publikummet under hendes optrædener – også på de store scener, hun ofte optræder på.

Nancy og Peter Rosendal (7x DMA prisvinder i Jazz- og Folk- kategorier) er kommet sammen for at skrive ny musik, som beskriver Danmark set gennem Nancys øjne.

Som danskere er vi ofte ret hurtige til at dømme os selv og indimellem overser vi meget af det, som er fantastisk ved vores lille land. Nancy har en kæmpe kærlighed til Danmark, og det er meget forfriskende at møde et positivt syn på vores dejlige land! Der findes ingen bedre end komponisten og pianisten Peter Rosendal, når det handler om at indfange den danske grundtone. Med hans store kærlighed og erfaring fra mange år i dansk folkemusik, blandet med et virtuost jazz-øre, komponerer han i samarbejde med Nancy Harms den nye musik, som vi hermed præsenterer. Sammen med bassisten Graig Earle og trommeslageren Janus Templeton, har man et DMA-Jazz prisvindende orkester (Rosendal.Earle.Templeton) som har udviklet et stærkt samarbejde gennem 15 år.

Line up:
Nancy Harms – vokal
Peter Rosendal – flygel
Graig Earle – kontrabas
Janus Templeton – trommer

Der er ikke forsalg til dette arrangement

Entré 40 kr. / Fri entré for Portalis

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Café Portalen tilbyder frokostbuffet m.m.

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?