Indlæser Begivenheder

Jazzscenen: Jazz Five

lør 29 oktober 2022 @ 13:00 - 16:00

Jazz Five har i de sidste mange år været hyppig gæst på Portalens Jazzscene, og de kan opleves igen den 29. oktober.

Jazz Five tager publikum med til moderne New Orleans og leverer et unikt show med funky second line grooves, blues, shuffle og jazz’n’roll. Jazz Five blev dannet i 1996 og har siden spillet over 1000 koncerter fra British Columbia, til Bornholm og hele vejen til Sydkorea i 2013. Uanset om vi taler festivaler, jazzklubber eller andre arrangementer, projekterer Jazz Five altid overvældende karisma.

Bandet er en non-stop swingende sveddryppende festmaskine, der inviterer lytteren til Mardi Gras i New Orleans og leverer et show i verdensklasse. Med to saxere i front, en energisk rytmesektion, berusende bluesklaver og en syngende trommeslager. Jazz Five blander en levende musikcocktail, der får dit hoved til at snurre. Publikum bliver trukket ud af stolene af den rene forførelse af den dybe sydlandske funky rytme sat på scenen.

Jazz Five har udgivet fem albums og er dybt inspireret af kunstnere som Jon Cleary, Dr. John, The Meters og Fats Domino. De dækker klassikere som “Hey Pockey Way”, “Something you got”, Little Liza Jane og “Never can tell” i deres egen originale stil og projicerer groove og humor, der er unik for Jazz Five.

Jazz Five består af:
Jeppe Zacho – tenorsax
Johan Bylling Lang – alt/barytonsax
Jonas Starcke – bas/vokal
Esben Hillig – piano
Stefan Andersen – trommer/vokal

Der er ikke forsalg til dette arrangement

Entré 40 kr. / Fri entré for Portalis

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Café Portalen tilbyder frokostbuffet m.m.

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?