Indlæser Begivenheder

Jazzscenen: Allan Bo Band

lør 3 december 2022 @ 13:00 - 16:00

Ray Charles har optrådt ved mere end 10.000 koncerter, udgivet over 60 albums, mere end 800 sangtitler, og han er den eneste kunstner, som har vundet 10 Grammys – og de er fordelt over 50 år. Han er kendt som en enestående musiker og sanger indenfor både jazz, R&B og andre genre. Så han er til stor inspiration, når der skal sættes et koncertprogram sammen.

Allan Bo Band udvider sit koncertrepertoire med endnu flere af de numre som Ray Charles har glædet publikum med gennem tiden. Derfor titlen: The Ray Charles Connection. Selvfølgelig vil Count Basie, Duke Ellington og andre af heltene også blive præsenteret, når bandet spiller, så hvis man kan lide den type musik, så går man ikke forgæves til en koncert med Allan Bo Band.

Også i Ray Charles-rammen er arrangementer og fremførelse af musikken karakteriseret ved det stramme ensemblespil samtidig med, at der er givet plads for alle bandets medlemmer til den personlige udfoldelse som solist. Og der er lagt en afbalanceret blanding af præcision og hjerteblod i musikken.

Allan Bo Band lægger vægt på kontakten med publikum. Dels ved repertoirevalget, og dels ved at Allan Bo anvender sin radioerfaring til at krydre koncerterne med lidt snak om musikken og med små jazzanekdoter. Det får publikum til at mærke samværet om musikken.

De sidste 20 år har Allan Bo Band haft koncerter i Skandinavien på jazzklubber, ved festivaler, TV og radio samt i Tivoli i København. Den 3. december i år spiller Allan Bo Band endnu i Portalen, og det er i stærkeste opstilling:

Line Up:
Trompet – Mårten Lundgren
Trombone – Steen Hanen
Alt sax – Kasper Wagner
Tenor sax – Jakob Dinesen
Baritone sax – Dorthe Svare
Piano – Thomas Clausen
Guitar – Bjarne Roupe
Trommer – Roger Berg
Bas og vocal – Allan Bo

 

Der er ikke forsalg til dette arrangement

Entré 40 kr. / Fri entré for Portalis

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Café Portalen tilbyder frokostbuffet m.m.

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?