Indlæser Begivenheder

Jazzscenen: AK and All That Jazz

lørdag 3. september 2022 @ 13:00 - 16:00

Sangerinden Anne Kristine, kaldes AK’s vokal er klart farvet af kærligheden til de “store amerikaner”, Ella Fitzgerald , Diana Krall, Nathalie Cole, Julie London m.fl. Med en meget nærværende og varm udstråling, samt stor professionalisme, lykkes det oftest AK, at skabe en yderst intim stemning, hvor den uomtvistelige musikalitet og det gode showmanship er garant for en fed musik oplevelse. 

Repertoiret bærer præg af en rigtig New Orleans Gumbo – Hot & Sweet – musik med intensitet og spilleglæde, swing, latin og ballader. AK & all that Jazz har også en af de mest skattede og benyttede solister på den hjemlige scene. Michael Millfiels Mølhede er uden tvivl, en af de absolut førende lead trompetister i Europa, hvilket hans cv samt diskografi i den grad også vidner om. Han er et scoop, for et hvilket som helst orkester, soloerne er altid af højeste standard og han tager gerne del i det musikalske ansvar og har et sikkert bud på frasering og intonation. Den store kærlighed til de gamle mestre fornægter sig ej heller, Michael Millfiels Mølhede sætter sit helt eget præg på musikken. 

Mads Hyhne trombone er inde for de sidste par år landet smukt i orkesteret. Mads Hyhne dukker i mange forskellige sammenhænge fra traditionel jazz til free-form eksperimenter. Han har dog en stor kærlighed til den klassiske jazz og har været på en hel del jazz indspilningen. 

Rytmegruppen: Marko Martinovich, Marc Davis og Bjørn Otto, har fungeret som akkompagnement bag nationale og internationale solister i et utal af sammenhænge, og samtlige medlemmer af orkesteret har spillet, samt indspillet på kryds og tværs igennem de sidste 30 år. 

Sammen med AK nyder de i denne konstellation at spille “klassikerne” i egne arrangementer, med indforstået nærvær og glæde. AK & and all that Jazz har spillet på bl.a Copenhagen jazzfestival, Århus jazzfestival, Maribo Jazzfestival, Højby og Lumsås kirke, Krøgers have, jazzbrunch i Den Kgl. Operae. 

AK and all That Jazz har gæstet diverse Jazzklubber bl.a Gladsaxe, Long John jazz klub, Viften i Rødovre, Palæbar, Drop Inn m.fl 

Line up – AK and All That Jazz:
AK – vokal
Marc Davis – bas
Bjørn Otto Hansen – trommer
Mads Hyhne – trombone
Marko Martinovic – klaver
Michael Millfield Mølhede – trompet

Der er ikke forsalg til dette arrangement

Entré 40 kr. / Fri entré for Portalis

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Café Portalen tilbyder frokostbuffet m.m.

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?