Indlæser Begivenheder

Jazzsceenen: JLL Trio feat. Niels HP

lørdag 21. november 2020 @ 13:00 - 16:00

Trioen består af velkendte navne i den danske jazz-verden som de seneste mange år har spillet rundt på spillestederne i Danmark.

Denne gang har trioen fået selskab af en af Danmarks mest eminente soulstemmer – Niels HP.

Trods det at hans musikalske univers er funderet i funk og soul, har jazzen altid fulgt ham – bl.a med gæsteoptrædener i DR Big Band – og da musikerne i trioen foreslog et samarbejde, blev dette spændende projekt i realitet!

Trioen og Niels HP vil både hylde nogle af jazzens største sangere – Frank Sinatra, Mel Tormé etc – og også give et personligt bud på favoritterne indenfor standard-repertoiret.

NIELS HP

Niels HP er dybt inspireret af bl.a. Stevie Wonder og Donny Hathaway.

Som forsanger i det legendariske funkband Ridin’ Thumb har han været med til at sætte en høj standard inden for soul og funk.

HEINE HANSEN er en stærkt efterspurgt sideman og studiemusiker, og har spiller sammen med nogle af de bedste musikere i jazz-verdenen så som Johnny Griffin, Herb Geller, Phil Woods, Ed Thigpen, Alex Riel m.fl

JAKOB LIND LAURITSEN har som bassist i mange år spillet rundt på de danske jazzscener og har samarbejdet med bl.a. Alex Riel, Christina von Bülow, Henrik Gunde m.fl.

JANUS TEMPLETON er Danmarks mest travle jazz trommeslager og har igennem årene spillet sammen med bl.a. Jacob Fischer, Hugo Rasmussen, Jørgen Emborg og mange andre.

Der er ikke forsalg til dette arrangement

Entré 40 kr. / Fri entré for Portalis

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Café Portalen tilbyder smørrebrød m.m.

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?