Indlæser Begivenheder

Jacob Dinesen

fre 25 november 2022 @ 20:00 - 22:00

Jacob Dinesen med Band den 25. november

2022 står i de store koncerters tegn. Der bliver skruet gevaldigt op for intensiteten og på størrelsen af koncerterne. Efter en lang og tætpakket solotour i 2020 og 2021 er det tydeligt, at både Jacob Dinesen og holdet bag trænger til at komme på landevejen igen. Som altid er kvaliteten i top og udtrykket skåret skarpt, når lastbilerne og tourbussen triller afsted. Alle ingredienser, som skal til for at skabe rockmagi, er tilstede. Et spritnyt album, en kæmpe sceneproduktion, masser af planlagte tour-datoer, sultne musikere og en rastløs artist… Så mangler kun det allervigtigste, nemlig Jacobs trofaste publikum. Så kære venner, vi ses derude.

Med sit 5. studiealbum “The Joker’s Hand” bevægede 26-årige Jacob Dinesen sig i en markant mere rocket retning. Sine aner og musikalske ophav kan og vil han ikke løbe fra, hvilket er helt tydeligt på albummets titelnummer, ‘The Joker’s Hand’. Denne sang er en smuk duet mellem Jacob og hans musikalske lærermester og gode ven, den anerkendte britiske folkmusiker Allan Taylor.

Men som albummet folder sig ud, bliver det helt tydeligt at produktionerne og sangene har udviklet sig i takt med at mennesket Jacob Dinesen også har udviklet sig. Dette kommer i særdeleshed til udtryk i den hyperintense duet ‘How Can I Keep from Singing’ med Sebastian Wolff (frontmand i bandet Kellermensch), at Jacob Dinesen indeholder mange flere lag af musikalitet end udtrykt på tidligere udgivelser. På The Joker’s Hand bliver der åbnet for posen og støjet igennem på nogle af sangene, mens der bliver funderet eftertænksomt på andre.

 

Køb billetter

Numm. siddepladser 325 DKK

Ståpladser 315 DKK

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?