Indlæser Begivenheder

Ivan Pedersen & Trio

lørdag 12. marts 2022 @ 21:00 - 22:30

OBS!

Ivan Pedersen skriver:

JO CORONA ÆNDRINGER ER STADIG EN PLAGE. Vi har været nødt til at flytte vores koncerttidspunkt fra kl 20 – til kl 21, for vi skal have en musiker frem til Portalen fra Esbjerg, hvor noget andet var flyttet.

Vi beder om Jeres overbærenhed, og lover os at gøre os EKSTRA umage. Men i godt selskab flyver tiden jo. I får til gengæld lov til at sove en time længere d.13.

———

Ivan Pedersen har været i gang i to menneskealdre, og har stadig hjertet med. Man kunne måske godt overveje at gå på pension, når man er 70 + år gammel.

Det ligger åbenbart ikke lige for hos dansk musiks, Grand Old Man. For ikke så snart hans corona-udsatte – og TV-transmitterede – 70 års fest-turné 2020 er overstået, før så rykker det igen i cirkus-hesten.

Den nys afviklede fødselsdags-turnés stort opsatte shows, med hitsange fra hele karrieren, har bestemt sine forcer, og sanger/sangskriveren går stadig rundt og smiler ved mindet om en hel efterårs tournes stående ovationer – MEN – den lidt mere intime scene passer altså virkeligt godt til sangerens nutidige og noget mere eftertænksomme reper-toire. Dette kommende forår 22 er derfor noget, Ivan og trioen virkeligt glæder sig til.

Den superstramme trio bag ham: Danmarks Næstbedste Trio (Sten Rasmussen, Troels Skovgaard og Søren Skov – musikere der gennem årene symbiotisk næsten er groet sammen med Pedersen) giver disse sange al den dynamik, nærhed og finesse i detaljen, som sangene og arrangementerne indbyder til, hvad også det mange gange TV-transmitterede show fra Horsens Ny Teater så tydeligt viser.

Køb billetter

Numm. siddepladser 225 DKK

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?