Indlæser Begivenheder

Hjalmer + support: Pil

fre 25 marts 2022 @ 20:00 - 21:30

Hjalmer er på rekordtid slået igennem på den danske musikscene. Selv ikke en verdensomspændende pandemi har kunnet sætte en stopper for den unge musikers popfærd, da han ovenpå udgivelsen af sit længeventede debutalbum, ’Midt i en drøm eller noget der ligner’, både ryddede bordet med hele fire GAFFA-priser i 2020 – bl.a. som Årets Danske Solist for andet år i træk – og kunne tage på endnu en anmelderrost, og ikke mindst totalt udsolgt, Danmarksturné.

Nu er Hjalmer endelig klar til at tage turen hele Danmark rundt igen. Det sker i foråret 2022 – med fuldt band og intet mindre end 19 spillesteder på plakaten!

I løbet af dette efterår, kan man passende varme op til koncerterne med Hjalmer helt hjemme i stuen. Den 26-årige musiker er nemlig med i det altid populære musikprogram, Toppen Af Poppen på TV2, hvor han kaster sig ud i personlige fortolkninger af så forskellige navne som Simon Kvamm, Katinka, Alex Vargas, Malthe Ebert, Mathilde Falch og Maria Bramsen. Hjalmer fortæller:

”Det var en vild udfordring og virkelig grænseoverskridende, at fortolke andre sangskriveres hjerteblod lige der foran dem. Men det blev en oplevelse for livet! Og jeg glæder mig til at dele det med publikum på scenerne derude. Og så har jeg selvfølgelig også alle mine egne sange med – og nogle helt nye, som jeg føler er nogle af de bedste, jeg nogensinde har skrevet. Jeg glæder mig!”

Support: Pil

Pil skriver dansksprogede sange om de skæve følelser i et opløftende og legende popunivers. Ensomhed og ulykkelig kærlighed beskrives så præcist som muligt, så lytteren kan mærke, at der er noget på spil og samtidigt kan nikke genkendende til de udpenslede, pinlige scenarier. Som når Pil står på et levende dansegulv, omringet af mennesker og aldrig har følt sig mere ensom i hele sit liv.

Som vinder af dette års KarriereKanonen, har Pil deltaget i en bred vifte af brancherelaterede events såsom pressetræning, live coaching og møder med branchefolk, og dette har skabt en del opmærksomhed omkring hendes musik – især efter den udsolgte finale i DR’s Koncertsal. I sommeren og efteråret 2021 har hun været fast sangskriver på Hjalmers kommende album og senest hans single “Kommer Tilbage”.

Trailerkoncert: Louis Pax

Når koncerten med Hjalmer er slut, så fortsætter festen i Portalens foyer for dig der har billet. Du kan nemlig opleve det svenske popband Louis Pax helt kvit og frit og blive endnu mere beruset af aftenen. Vi håber, at du bli’r!

Køb billetter

Numm. siddepladser 250 DKK

Ståpladser 250 DKK

Madbilletter

Hverdagsret 70 DKK

Sted

Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?