Indlæser Begivenheder

Greve Business Awards 2022

tors 29 september 2022 @ 18:00 - 22:00

Arrangør: ErhvervsCentret Greve

Greve Business Awards vender tilbage med et brag den 29. september 2022 kl. 18-22 i Portalen i Greve.

Vær med til at hylde Greves erhvervsliv under gallalignende forhold med rød løber, konfetti, selfievæg, presse, middag og musik. Greves borgmester, Pernille Beckmann, er vores vært til en festlig aften med inspirerende oplæg fra mange sider af et blomstrende erhvervsliv.

Billetten inkluderer entré, velkomstdrink, en lækker 3-retters middag med to glas vin/øl/vand til, en drink under showet samt kaffe og avec. Ved ønske om vegetarisk eller vegansk menu og/eller oplysning om allergier sender du bare en mail til ErhvervsCentret på ec@greve.dk eller telefon 21 63 59 03.

Der er mulighed for at købe unummererede billetter. Pladserne er fordelt ud på runde borde med plads til 8 personer ved hvert bord. Ønsker du et helt bord til dig og dit selskab, køb da 8 billetter.

”Greve Erhvervspris” er blevet uddelt til en lokal virksomhed i Greve Kommune siden 1992.

De seneste år er fire nye priser kommet til: ”Greve Iværksætterpris”, ”Greve Miljøpris”, ”Greve Uddannelsespris” og ”Greve CSR-pris”.

Priserne overrækkes af borgmester Pernille Beckmann og repræsentanter fra de lokale sponsorer: WINadvokater, LEMAN A/S og GreveSolrødErhverv. Waves sponsorerer musikken.

Kom med til en stor aften for det lokale erhvervsliv, hvor de nominerede bliver hyldet for den store arbejdsindsats, de har præsteret.

Ses vi?

Køb billetter

Unumm.. siddepladser 450 DKK

Der sælges ikke madbilletter til dette arrangement

Sted

Greve Teater- & Musikhus
Portalen 1
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+43 97 83 00

Log in with your credentials

Forgot your details?